Followers

Ahad, 25 April 2010

BirthDay With FamilY..Putrajaya i'm CoMinG...♥_♥

...22 & 23 ApRil 2010...

............♥ ♥ Allah selamat kan kamu...allah selamat kan kamu...allah selamat kan kamu Saiz fonNOORHIDAYU BINTI MOHD OMAR...
Allah SelAmaT Kan KAmU............♥ ♥

Ini Dia B'day Girl (Comey x~hehe)
SELAMAT ULANG TAHUN YG KE-21 utk Aku...SeMoga hari ke Depan Lebih Baik Dari hari-hari yang lalu...yg baik itu datang dari ALLAH s.w.t...yg buruk itu dari diri aku sndiri..Mudah2an aku dapat menjadi..Anak,Adik,Sepupu,Kekasih,Sahabat baik & sahabat andai yg baik dan saling membantu.. Amin.......

. . . . ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥. . . .

Opsss...rse cam dah lari tajok ni...hehehe...yg sebeno2 nye aku g K.L ni x dirancang pon..sebeno-beno nye nk g Ziarah nenek aku sakit kebetulan plak date die tu kne plak ngn birthday aku tu yg sambil menyelam minum air..hehehe... sebab g K.L ni date cancel,cuti kerja smpi 3 hari,heheh...mcm2 lah...tp seronok berjalan2 dgn family.. suke...suke...suke... klu dah kuar cam ni orang yang paling arok begambo aku n abg ksayangan aku ni... Yok layann pic kami satu FamilY.....zassssss....hehehehe..










Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...