Followers

Khamis, 11 November 2010

Hot GiLerrrr!!!!!!!!


ni aku nk ckp buat tuan pnye badan yg bce cerita aku ni,kalau lah ko ttbe terniat nk buke blog aku..haaa nasib ko...sape suruh bke blog aku...n sape suh bermain dgn perasaan jiwa sndiri...haaa amik ko ni aku dah geram aku nk story rse GERAM..RIMAS.MARAH...ko nk kata ku ape kata lah...yg ko kne tahu "AKU CIKIT PUN XTERTARIK DENGAN LAKI KO,APETAH LAGI NK ROBOHKAN RUMAH TANGGA KO!!!!!" mmg aku rasa marah yg teramat sangat2 marah dekat ko...oiii kamon lah aku pun dah ada pakwe......lagi aku sbnrnye xde mslh org nk tegor aku...tp kalau ko yg tegor dr segi pemakaian aku or ape2 je pasal  aku sory ko sape???ko xde ape2 hubungan ngn aku...tu semua hak aku... selagi aku x kacau life ko,ko tolong jgn kacai life aku... ko pikir kali ni dah bape kali ko buat aku ? ? ? ?... jgn sampai aku hilang hormat dekat ko yg lbih tua dari aku.... ko lau ada masalah tolong ar rasional n Profesional...kerja is kerja OK!!... lgi setakat mintak tlg bnde yg remeh ape lah sangat... bkn aku mtk tlg anto aku blik or picit badan aku pun...pam tayor ckit pun x bersentuhan...selama 3 thn aku keje cni ckit pun aku x pnah sntuh laki ko..tertarik ckit pun xde ar...  kau lau hidup dgn perkataan "JEALOUS" ko,mmg sampai ble2 akan menghantui diri ko.. eee xpaham aku!!!!... rse menyesal dlm diri penah kenal ko ! ! !...penah anggap KAKAK... aku harap pasni ko xkcau life aku lagi.. Ok !!!..

*lau ko bce nk marah..marah ar...aku berhak nk buat ape aku suke...nk wat statement kt FB ke..nk wat cite kat Blog ke...tu hak aku...n cara aku...aku diam xbermkne aku suke aku ok.. ko mnusia aku mnusia...ko ppuan aku pn ppuan cme2 ada hati n perasaan...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...