Followers

Isnin, 26 April 2010

Celebrate B'day From My Lovely Frendz Eyla Arith & Asnita Asman

Kelmarin(sabtu 24.04.10) yg lalu My Lovely Frendz Nur Aqilah Arith & Nursanita Asman Meraikan hari jadi ku...thanx eyla & nora...thanx again...sayang korang sangat2.. dua sahabat baik aku raikan nye dekat Kfc Tmn Dahlia..uiii mmg favourite aku tu kfc ..nyam2.(◕‿◕✿) .. dah tu tambah plak dgn kek Coklat..perh mmg marblesss.....walaupn sambutn nye agak lewat satu hari iye bkn satu masalh..he3...yg pnting kte bersama... aku sangat menghargai nye...muah,, muah... moga persahabatan kte akan kekal dan xkan goyah walau badai melanda..chewah badai..hi3...


OMG...!!!! kek yg mantap mmg Sedap...marblessss.....(=_^)
,,kini genap sudah 21thn,,.
ini dia org yg meraikan hari jadi ku...cik bedah n cik kiah...hi3..jgn mara
omey x???? hihihihi
opsss...watshupdup...rabbit,,tui...tuiiii......hi3

best frendz forever..

hahaha...gebu gila anak cik arith.cik omar n cik asman.
aku & kila
aku n nora

ini lah hasil karya dua sahabat ku {kila n nora}...cantik kan..suke sangat2...thanx korang..muuaahhh....insyallah lau than lme n xde aral melintang akan kusimpan smpai dah ada anak,cucu, cicit,,(kalau xperoi lah..hi3)..
LastLy...Acik Eyla Cowie kek Jatuh Kat POoh....hehehe...
Muaaahhhhh....... Sayang Korang...





Ahad, 25 April 2010

BirthDay With FamilY..Putrajaya i'm CoMinG...♥_♥

...22 & 23 ApRil 2010...

............♥ ♥ Allah selamat kan kamu...allah selamat kan kamu...allah selamat kan kamu Saiz fonNOORHIDAYU BINTI MOHD OMAR...
Allah SelAmaT Kan KAmU............♥ ♥

Ini Dia B'day Girl (Comey x~hehe)
SELAMAT ULANG TAHUN YG KE-21 utk Aku...SeMoga hari ke Depan Lebih Baik Dari hari-hari yang lalu...yg baik itu datang dari ALLAH s.w.t...yg buruk itu dari diri aku sndiri..Mudah2an aku dapat menjadi..Anak,Adik,Sepupu,Kekasih,Sahabat baik & sahabat andai yg baik dan saling membantu.. Amin.......

. . . . ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥. . . .

Opsss...rse cam dah lari tajok ni...hehehe...yg sebeno2 nye aku g K.L ni x dirancang pon..sebeno-beno nye nk g Ziarah nenek aku sakit kebetulan plak date die tu kne plak ngn birthday aku tu yg sambil menyelam minum air..hehehe... sebab g K.L ni date cancel,cuti kerja smpi 3 hari,heheh...mcm2 lah...tp seronok berjalan2 dgn family.. suke...suke...suke... klu dah kuar cam ni orang yang paling arok begambo aku n abg ksayangan aku ni... Yok layann pic kami satu FamilY.....zassssss....hehehehe..










Khamis, 15 April 2010

HaPpY BiRthDaY Princess Myra..

pRinceSs Myra..:p


pd 14hb April 2010 ari jd NOR AMIRAH BTE SARE'AT a.k.a princess ciplak ni...wawawawa....ni lah satu2nye adik angkat aku..(org xde adikkn..hehehe)..dikesempatan ini akak nk ucapkan SELAMAT ULANG TAHUN yg ke-17thn adik....smoga panjang umo,dmurahkan rezeki,blaja rajin2,jgn nakal2 sgt...Semoga jd anak,kakak,adik,n kawan yg terbaik buat semua.. n akak harap phbgn kite kekal hingga akhr hayat...Aminn.....
Usiamu Ibarat Mutiara,
Tiada Berganti Lagi,
Hiaskan Iman Bersulam Taqwa,
Agar Sempat Mengucup,
Haruman Syurgawi..

Selasa, 13 April 2010

SeLAmaT Hari Jadi Mak......

pada 07hb April 2010 genaplah usia ibuku 47thn....Selamat Ulang Tahun Mak.....Semoga mak panjang umo d murahkan rezeki olehNYA.. terima kasih yg x terhingga dr anak mak ni...terima kasih kerana telah mendidik dan menjaga kami (adk bradik) ni smpi membesOr bagaikan Johan..hehehe....mengalahkan mak nye...hehehe.... MAK andaikata ayu ada salah n terkasor bhse ayu mintak maap sgt2...dr hujung rambut hingga hujung kaki...Sayang MAk Sangat2... Insyallah ayu akan jadi anak yg terbaik n dgr kate2..(wlaupon mmg degil..heheh)..
Mak Terima Lah Kek N Hadiah dari anakmu ini....(xde lah mahal sgt Pon..)heheh...
mak agak terkejut lah ble tgk aku blik keje bwa kek...hehe...puas seharian aku bpikir nk bg ape erk,..then ni hasilnya....


selamat Hari Jadi Pn NOrraha...=)

kini genaplah usia 47thn..hehhe

Detik2 memotong kek...mak n adk ezad
(sibuk yg kecik tu mcm hrjd die lak)

ini dia hadiah aku bg w/pun x sberapa hrgenye..aku harap mak suke...

Mak Kau Lah segalanya Bagi Ku....sAyang Mak Sangat2....Jasa Dan Pengorbananmu Akan Kusemat disanubari ku hingga akhir hayat ku...akan kukenang segala2nya.....muuahhhh....

LOve You MUm..



Jumaat, 9 April 2010

Ceriteraku bersama Azizul Bin Abd wahid.. (=_^)

......aku n si dia....


untuk Pengetahuan Perkenalan kami bermula di sebuah kilang...


WORLD KITCHEN AtG Sdn Bhd..(PLO 315, Jalan Perak, Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, 81700 Pasir Gudang) .uiiit siap bagi alamat penuh..huhuhuh... utk pengetahuan kilang ni lah yg wat barang2 pinggan magkuk CORELLE, CORNINGWARE, PYREX, SPOON, VISION...mahal jgk harge dipasaran...(ceh nk promote brg ke aku ni)...hehehehe..

hubungan kami sudah hampir 3thn...syukur alhamdulilah sampai skrg still bersama.. dah mcm rintangan n dugaan yg kami alami...mudah2 an jodoh kami berpanjangan....dunia akhirat.... amin....

yok layan pic kami..







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...