Followers

Sabtu, 28 Ogos 2010

uiiitt.....x sabarnye...

penantian yg rse xsabar nye......hari ni ada dua bnde yg aku nanti2kan...
1~bbuke cme2 dgn mber2 SMKPG 2,...gathering Friendz forever..xsabar nye...kami semua bkumpul...ada kila,nora,echa,ela,pidah,shera,aisyah,ani,fifa, nana & g'jah... mesti meriah...kecoh...uiit ble semua dah jupe....gempak beb...lg2 ela thn last mjd anak dara...xlme lg dah ada laki,xpat trlalu enjoy ngn kami2..

2~ yang ni pun penantian yg x sabo2...nk jupe mY B...lme nye xjupe...die nk p KL esok...aku xpat ikot..:(..ada hati aku nk ikot die lawe pon tidak..
B jgn x jadi taw jupe...x jd kecewa nnt..eheheh..love u dear,..;)

Jumaat, 27 Ogos 2010

: T O D A Y :

Today is Jumaat...hari ini hari jumaat...hari baik...bulan yg baik...tp aku xth hari ini kenapa???? mengapa???? ada apa???? bagaimana??? arggghhhh....aku rse mls nk g keje...mls nk mengadap keje...ikot hati nk ponteng td...ble pkir2 blik keje...aku xkeje t keje aku yg pending...aku ponteng pon bkn ada org wat keje aku...still aku jgk yg kene wat.....nyampah mak nok oiiii..!!!!..

Buat diri ku "ayu ko jgn lah malas2...nnt keje ko pending...aku th ko kdang2 buhsan mengadap2 org2 kt ofis...tp ko sabar ea ayu"..hehehehe...

sabar-sabar.....bonus xpenah dpt pon...:p...Ekot...
keje rse makin bnyk...ikot kan aku xpnah ada mse free...tp lantak ada aku kisah lau aku nk On9...tp pandai2 lah kan jge line,,huhuhu...
adoi2 pg aku dah mbebel...cm ne rezeki nk msuk...
dah2 stop membebel...out dulu on9 continue keje...
t sambung lg ea...dadaaaa....bye...

Rabu, 25 Ogos 2010

C I N T A N vs C I N T O N

telefon b'dering...Kring..!!!!!!!...kring..!!!!!.....(dgn liat aku mengangkat)..hello assalamualaikum.!!!... terdengar suara jejaka pujaan hatiku... wa'alaikumusalam.. pg yang... bangun2 nk p keje kan..!!!!. tanpe disedari pg2 aku mengeLuarkan senyuman yang paling manis....hahahahahaha.. rase bersyukur nye...terima Kasih Ya Allah kau masih memberikan kebahagiaan kepada hambamu ini...walau ada kalanye aku berkecil hati dgn sikap si dia aku tetap bsyukur dgn ape yg die berikan..x semua yg aku ingin kan aku dpt tp aku bhagie dgn si dia... Semakin Hari Semakin Sayang...hahhaah... Chewah...gila Kentang ayu pg2 dah sewel...hahaha... sayang kamoo my dear..:)

Then, dgn terhegeh2 aku nk p keje ni.. kedengaran lgu Menyesal nyayian Ressa Herlambang ni mksnye ada msg masuk... aku pun buke dgn tersenyum aku bace nye "morning syg2 ku ya allah aku mohon smoga pagi ini segala urusan keja kita dpermudahkan dan kite ceria utk menjalani khidupan yg allah berikan,..amin....".... tersenyum lebar lagi aku..:)..rupe2nye msg cik Qieqil bg..hehhe...best frendz yg aku dah anggap cam adik beradik...aku sayang kamoo dan iwa...

Terima Kasih Ya allah kau masih memberikan kebahagian kepadamu hambamu ini yg selalu lalai dgn perintah2mu...yang slalu alpa dgn khidupan dunia...

Selasa, 24 Ogos 2010

: B U H S A N :

arghh nape aku semakin buhsan ngn keje skrg...
aku boleh wat keje aku...
tp aku xsuke org yg terlalu merintah...
aku pnt lah ble org lain yg x bnyk die xnk suruh...
aku jgk yg nk disuruh...
ni lah keje lau dgn org %^&$#...huhuhu...
dgn bhgse sndiri cam segan2 nk mintak tlg..
dgn aku...huh suke2 hati dorg je...
then lg konon ckp "i xnk u rse penat bulan pose"
tp suh jgk aku wat...amik air tu...sggup tggu aku pas solat..
padahal ni ad 2 org tercegat xwat pape...perhhh mendidih gua....
pakkal je pose...dgn muke yg hipokrit aku tersenyum tp sinis...
korang2 memang baik ngn aku tp ada mse perh wat aku mendidih..
ati panas...geram*&^$$$%,....Bunguksssss

Muse - Unintended

Unintended~Muse Band...
lagu ni mmg best gilerrr lah...walaupun aku agak tertinggalan zaman..hehe..lgu ni dah lme sbenarnye,tp aku bru jgk lah dgr almaklumlah lgu owg putih kan...kan..kan...hehehe...first aku dgr lgu ni pun dkt blog Frendz aku ni PERTUALANGAN EXTRAORDINARY CRAZZY LEMMBU by Yui \die lah yg bg aku tjok n pnyanyi die..hehehe..thanx reena..sweet sgt lgu ni...terasa sampai dalam2 ni dgr..hahahaha♥♥♥



You could be my unintended
Choice to live my life extended

You could be the one I’ll always love
You could be the one who listens to my deepest inquisitions
You could be the one I’ll always love


I’ll be there as soon as I can
But I’m busy mending broken pieces of the life I had before


First there was the one who challenged

All my dreams and all my balance
She could never be as good as you


You could be my unintended

Choice to live my life extended
You should be the one I’ll always love


I’ll be there as soon as I can

But I’m busy mending broken pieces of the life I had before


I’ll be there as soon as I can

But I’m busy mending broken pieces of the life I had before


Before you ♥♥♥~$%####???

Jumaat, 13 Ogos 2010

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK.


Ramadhan datang lagi...puasa yg dulu2 dah habis ganti ke???(bak kte nabil~lupikir lah sendiri)..hehehe....ape pun aku nk ucapkan selamat berpuasa buat mak ayah...abang...akak..abg ipar...sahabat baik ku...kekasih hatiku...partime Lover..:).hihihi....sepupu sepapat...sedara mara...sahabat2 andai..teman-teman & buat umat islam satu dunia....Sama2 lah kte Beringat dibulan yg baik hari yang baik ini....INGAT.....

JANGAN CURI....
JANGAN suke ULAR2MASA BEKERJA..

JANGAN BUAT.....
JANGAN ASIK .....
JANGAN ASIK2 BANYAK2 LAH BERSABAR
....MESTILAH SENTIASA .....
♥ ♥ ♥ SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA♥ ♥ ♥

destinasi Sebelum puasa...(Batu Layar)

Seronok......memang seronok sangat-sangat..........melepaskan gian mandi laut...almaklumlah dah nk pose waktu ni...Ahad aritu aku n the geng g mandi2 pantai kat batu layar....g 2 kete taw...mcm ramai je..padahal ite jadi datin kan belakang...arghhh luas dok sorg2...hehe...padahal menumpang si jejaka ganteng (abg din)...seronok kak ana apat dating ngan abg din...kuikuikui...opsss(ana gurau je-hehe)...iwa ulak apat ating ngan aiman...hihihi....ape kan daya ite xde org nk ajak ating...ngan cik ita n alip pon Ok lah...drpd xde..hehehehe..tp kan sedih sbb Cik Qieqil xpat ikot..:(......sedih sangat....dah cik Qieqil xpat tngok iwa mnum air tumpah taw,,...ehhehe,...iwa gelojOh....ngeeehehhehe...ape pon mmg best...tp selepas mndi hamik Ko.... kulit cam terbakar...mne xnye dah mnd x geti2 nak nek...haaaa padan muke... dah my dad n my mum say "Tu lah deGiL xnk dgr ckp org"...hihihihi.... kacian deh Lo ayu...:(...ape pon mmg best gile... dah lah york layan pic2 kteorg ni..:)


me...:)

iwa n aku..pantang bergambo aje..hihihi

iwa,aku n Cik ita.

iwa n ana

ini die Abg din..:)

ala2 vouge gitu cik tah..hihih

mcm2 gaye...;)

...&^$#$*&(&??????...

cian alip kne tanam..hehe...

duyung Cilik...

bukan men dak2 ni....seronok BebenO...
P/s : lau nk g pantai pkai sun blok bnyk2....ada paham iwa n ana...hihi...skrg ape jd muke dah mule mgelupas...sib baik lme2 die jadi cm biase taw...
**ape pon thanx my ladies bos u give me "Hydro-Protect & Hydro Balance"..**

Selasa, 3 Ogos 2010

Bowling Yorkkkk.....

firstly aku nk ucapkan....thanx buat kwn aku ni HANISAH ROSELAN a.K.a eCHA sbb sponser kami2 men bowling....hehehehe... moga rezeki ko btambah2 ecah..amin....best ar ko ecah...lain kali bnje lagi ea...mmg best gle ar...
orait camni ahad yg lalu si ecah ni ajak hangout together2 lah kan...sbb ada kwn kteorg ni hida badul die cuti...die blaja lagi...kami2 je yg dah keje...:)...tp serius mmg best gle..kteorg g main bowling....dok berdekah-dekah je sume ktawe...hampir 4thn beb xjupe ko hida...ko still perangai cam dulu lg gile2 sewel...wakakaka...x tinggi...x bpe nk rendang....tp kan ada belon tuuuttttt....hehehe(opss maaf ida kte2 je yg th)..haha...cam aku jgk ada belon ajaib,,,hahhaha..kan kila...kan echa...ekh pidah xleh sbb dah slim WorlD...hahhaha...:)...
tp sayang iwa xde..iwa kne keje....:(...tp iwa jgn jeles taw kami2 men bowling... best gilerrrrrr....
hahahahah....yorkkk layan pic kami2..hahaha....terbaik dari ladang...hihihihh/...layann....fuhhh...

ini lah sponser kami yg dgn wajah2 asli nye..hahaha..thanx yunk.
ini aku n cik qieqel ni...biasa bro pantang jupe cmera..hehe

pemain import myanmar VS nepal..hahha
eherm...:)

ni die cik qieqil...eyah smgt...chayok qieqel...tp kalah...hahah

ooopsss kok...cam cme tuutttt....hehe

akak Slim World...you ar Rock babeh...hahaa(xde kne ngena rock pun)

akak slim Word,aku n ida eloN,,hehe

ieda n echa

gadis2 melayu...modern terkini...huhhu

sweetGirl..u ar very cute babeh..hahhha

ape kene lah ni.....&%^**&$$#()(&%#???????

oo....No....wey korang wat pe???? bajek2 ar tmpat awam...ganas tol ecah ni..hahaha

pemain yg ala2 handal...haha

pdah..echa n ieda

si chubby Montel...hahaha
yunk ape yg direnung.....kire2 bajek2 ke????hehehe... ala aku th echa ok kan....dah lah yunk yom blik jnji yg kalah cik qieqil kan...hehehe....kan..kan...kan qieqil..hehehe...
echa ape pun thanx sgt2....waktu2 cmni akan jadi knangan sampai ble...
...terima kasih hanisah Roselan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...