Followers

Jumaat, 31 Disember 2010

selamat Tinggal 2010...Selamat datang 2011

 
: 2010 : berakhir sudah tahun yg penuh dengan Dugaan , Onak , Ranjau , Duri & Suka Duka.....Syukur alhamdulilah aku masih ada disini...masih boleh berblogger.masih boleh suka-suka dengan kwan2 n orang2 yg tersayang...Rase bersyukur sbb ada emak ,ayah yg sayang kat aku..ada kakak n abang..lg extra bile dah dapat anak buah (love u baby ♥ NurSafuhah ♥~ucu sayang fuha) ada my Bff  Eyla Arith & Asnita Asman(suka duka kami sentiasa bersama♥sayang kamu berdua..muahh) juga kat kawan2 andai sekalian then x lupe jgk kat my Dear Azizul (thanx dear susah senang tetap dgn syg..muaah love u sayang)...  hope 2010 yg berlaku menjadi pengajaran wat kite semua...dan menjadi lagi dewasa utk diri kite semua.. GOOD BYE 2010...

2011 !!!!! Selamat Datang Tahun Baru...Selamat Datang Pengalaman2 , Suka Duka baru yg bakal Menjelma.. Semoga Tahun 2011 menjadi tahun lebih baik...semoga juga impian n cita2 aku menjadi kenyataaan... Semoga Azam Tahun baru yg dapat aku capai... Buat My Family hope kita semua lebih tabah mengharungi segalanye sama-sma..Buat My bff Eyla Arith & Asnita Asman aku doakan korang bahagia selalu...dan harungi thn baru dgn lebih baik...yeah for my Dear hope ape yg kita rancang berjalan dgn lancarnya seperti yg kita inginkan... WELCOME 2011..

BILE HARIMAU MENGAUMM!!!!

HARIMAU MALAYA!!!...ngaummm!!!..  i like ... 

Bila  Harimau Mengalahkan Garuda!!!..gempak rase 1 dunia...hihiihi..seronok yg teramat sangat2..akhirnye pasukan bola sepak negara telah membuktikan yg MALAYSIA BOLEH.. .Tahniah buat pasukan bola sepak negara (harimau malaya) atas kejayaannye dlm piala AFF SUZUKI 2010.. Safee Sali TErbaikk!!!!... khairul Fahmi kasi Gempak!!!....sebab mereka2  pasukan boleh sepak negara PM telah istihar  cuti umum pada 31.12.2010... yahuu syok nye cuti...Congrate again to HARIMAU MALAYA... 0_o


: : Good Job u All!! ♥ credit for u All .love u..(ihihi gediks nye saya). : :


: : Safee Sali  ♥♥..TERBAIK!!!!!.... tahniah!!! : :


: : KHAIRUL FAHMI...u r the champion.♥♥. : :
teruskan usaha mu itu..selamat maju jaya..




 P/s : buat Skuad Malaya  (Harimau Malaya) God Job..tabik to u all...teruskan usaha untuk negara kita..MALAYSIA BOLEH!!!!.. i know malaysia mmg boleh & terbaik... o_0

Rabu, 22 Disember 2010

CELOTEH SEBENTAR..

TWO WEEKS ONLY....!!...OMG!!!....no dear...
eee....lame kan lagi 2 minggu ni...
xsuke...xsuke...dr 2bulan hold lagi 2mggu...
eee menci...menci taw....
tp relax ayu...relax sudah.....
alaa bru 2mggu kan...(ayat2 hipokrit)..hahahah
rindu lah kat sayang kite...jiwang sudah aku..:p
nak jupe...nak p ngedate...
lama nye x ngedate ngan sayang kite...
xpe2 dapat jupe nanti nak ajak p jalan2..
nak jugak...tp gamak nye tahun depan baru jupe...
ape2 pun sayang kite kat die xpenah pudar (chewah~hahahaha)
miz u dear...love u so much  n crazy...huhuhu...

Isnin, 13 Disember 2010

12 DISEMBER 2010

Berjalan Sakan...Makan dan terus makan....aduiiii cam ne nk kurus...capekkkdehhhh/....:(.... tp ape pun yg penting aku happy...happy.....:)

~ PAGI...JROBIK TIME...
huhu...xnak...xnak aku g juga jrobik ni dgn si nenek iwa ni..si qieqil ni xde plak balik kg katanye..katenye ke???hihihi whatever..:)...tp kan padahal lom expert lagi tp arhh redah aje...dapat bju free tu...hihihihi....jrobik ni diadakan sempena hari keluarga2 golongan ternama menteri2 kat johor ni...uiiit aku diapik oleh menteri2..huh meletupzzz...hahahahahah.....jrobik dgn menteri johor ghani osman beb...xsangke2 jupe berdepan...jrobik sama2 makan sebelah meja...(sebelah meja je,bkn 1 meja..hihihi)..york layan pic aku ni..pic xbnyk sbb aku xdpt nk amik waktu jrobik tu...









~PETANG ~ KFC WITH MY COUSIN~
; ; ; nyummmy...nyummy...my favourite...; ; ; 
tgh sedap2 lepak2 sepupuku dtg ajak g kdai hp(nk download sofware..uiit hp die mahal...xmampu den nk beli.hihihi) selepas hampir 2jam kteorg layan cina btol2 hp tu perut pun jadi lapar(krakk..krokkk...dibuatnye)hihihi..ape lg abg sepupu aku ni ajak pekene KFC..uiiit sedap sangat2.TQ abg pie blnje ite,,,hihihi....sdp gle..utk pengetahuan aku mmg agak rapat ckit dgn die...so buat bf ku yg tercinta dont jeles2 ok!!hihihihi..  layannnn nyummmmyyyyyy!!!!!!!










~MIDNIGHT TIME~ABS SPECIAL SATU!!!!!!.
yihaa...nyam...nyam...hahahaha...xplan oun nk g pekene ABC special ni..kebetulan lau x sebab budak tu kan yg ala2 wel..wel...hahaha(opsss terlepas sudah)..hahaha...arh ada aku kisah.. yg penting ada cik iwa n cik ana...hihi...tp sorry beb pic korang ber2 xde...abis korang syok sangat bersembang so aku wat hal sendiri...ini lah hasil aku wat hal...hahahaha....ABC layannn........nyummy,!!!!...:)

SUNGAI BULUH ABC!!!specialsss....



NYUMMYYYY....myum!!nyum!!!hihihihi

aksi SYOK sendiri!!!dikala kebosanan                                  


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...