Followers

Ahad, 30 Januari 2011

Miss U

NOTA : ENTRY KALI NI AGAK MIANG-MIANG..NGADA-NGADA & GEDIKSS...BUAT SESIAPA YANG BACA ENTRY NI JGN GELAK N MELUAT PULAK..0_o coz ENTRY FOR MY sayang MR RIGHT.. ;)

Dear Mr Right 


Mr Right!!♥!!♥~..awak my mR riGht sayang saya, awak nak tahu tak saya kan sangat-sangat rindukan awak. 
~sob..!!!sob!!...;(**. awak-awak bila kita nak g "dating"...??!! rindulah kat awak yg bulat2 montel saya..(mak oii terasa gediknye aku..hahah...eee geli geliman,.hahaha.xpe sambung2 cite~wee!!!).  awak-awak nak bagi awak satu lagu ni~ selami taw dalam....xoxo~!!~huhuhuuh..

RINDU MERINDU
Gelisah di jiwa .Aduh! Sayang.Resah merindu,Berdodoi lara,Aduh!lara
Hambalah seorang.Dalam sepi.Menanti tuan sayang.Tuanlah seorang


Hendaklah belayar.Aduh! sayang.Ke laut madu.Bahtera cinta.Aduh! Lara
Karamlah di pantai.Belum kembang.Layarnya kembang.Sayang tidaklah berkembang

Rela hamba terima.Walaupun jiwa parah

Gelisah alah resah.Rindu diamuk sakit rindu.Mengenang alah kenang
Junjungan kalbu.Hibur alah tuan.Nak berhibur lagu rindu.Rindu merindu

awak-awak sekian sudah lagu utk awak 
(ni kalau pakwe aku bace entry aku ni ada aku kne gelak+perli)..huhu..ayu kegedikan..:p

THIS IS MY MR rIGHT...
gagah kan,:p..jejaka idamanku..uhuk..uhuk...ni bkn jejaka 1 malaya taw..me only..ahaha
Mr Right..miss u so much . much n much... 

Kiri duri kanan pun berduri.Arah mana ke mana

Hendak hamba melangkah.Nasib diri begini nasib diri

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...