Followers

Khamis, 17 Februari 2011

♥contest Senyum Paling Ceria ♥

My first Contest...like..like..
Wahai blogger Jom..Jom..Jom ramai-ramai kite Join Contest dari Namee Roslan..


cara-cara utk korang nak join senang je just follow step ni :-
(copy step penganjur Contest  Namee Roslan)
1. Follow blog namee ini untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.
2. Buat satu entry yang bertajuk Contest Senyum Paling Ceria. 
3.Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .
4.Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.
5.Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D
6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :) 
7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;):-
TARIKH TUTUP : 31 MAC 2011 (Thursday)

r
e
a
d
y

contest

contest Senyum Paling Ceria
senyum .. tak perlu kata apa-apa ♪.
kenapa saya senyum??
:: saya bukan syok sendiri taw jgn salah tafsir dibalik senyuman yg manis(perasaan kan)hihihi..::
saya senyum sebab Steambot yg saya boleh makan sepuas-puasnye..
pastu melayan gelagat kawan2 baik saya yg happening mcm ni


kawan-kawan yom senyum bersama-sama saya especially to 3 top frendz

♥ budak hebab comel  Eyla Arith
♥si gedik cute shairah
♥si bnyk ckp tp manis Niesa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...