Followers

Sabtu, 5 Februari 2011

jacket oh jacket

JACKET OH JACKET...
kamu wat diriku teruja,
nafsuku menggelodak keranamu!!!hahaha

jacket oh jacket....... akhirnye aku dapat jacket ni. setelah kian lme juga aku nk tp x beli2 jgk. suke..suke..dah ada jacket ni...0_o.. jacket ni dah lme dah aku tgk org pkai.nk beli tp x beli2.kire aku ni agak2 ketinggalan fashion jgk lah..;p..tp arh ada aku kisah!!.. u know 1 day round2 shopping with cik Eyla Arith. sampai 2 kali g kdai ni (coz aku rase mahal jgk~hihihi tu yg pkir 2,3 kali) tp akhirnye aku beli jgk..nak jugak..nak jugak sampaikan (EA said yunk harge jacket kamu ni seperti ite shopping 2 helai bju taw)..hahahha....yg penting suka!!suka!! suka dapat jacket ni..:).. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...