Followers

Selasa, 15 Februari 2011

♥ KeluarGaku nadiku ♥

ahad yang lalu ~ biasa lah kan lau hari ahad ramai org yg buat knduri kawin lg2 sekarang ni mcm musim orang-orang berkahwin. tp baguslah kan mendirikan rumah tangga tu kan mmg patot.persoalan nye sekarang kamu bila lagi ayu?? hihihi..asik suke makan  nasi minyak @ nasi beriani + ayam sambal +daging blackpaper kat umah orang je.bile nk wat kat umah ayu?? hahaha..persoalan biar menjadi tanda tanya(padahal lom ada duit nk kawin & lom ada rezeki).hihihi..don't be gelojoh-gelojoh kite enjoy dulu.weee~dah stop menagrut @_@ *back to story* ahad ni sebenarnye aku n my family buah hati jantungku dan nadiku g kenduri Kawin kat PGB & KG Melayu rumah sepupu & sedara juga ni. melayan lah si kecik dgn gelagat die. muah ucu sayang fuha ♥ sayang ayah ♥ sayang emak ♥ sayang abang ♥ sayang akak ♥ ..

Shantek x baju fuha~
(baju ucu belikan kan~shantek kan).ihihi
geram ngok die ni..cm nk gigit-gigit..hihihi
nenek & cucu nye.
atok & cucunye..
pak long & fuha
kami 3 beradik..sememangnye kami mmg hanya ber3 je..
ayu yg paling kicik.tp badan mcm anak yg first.=)
me & my sis
"ayah ckp ko ni x abis2 bergambo2.."
arrhh ayu x dulik nk jgk..hahaha
candid pic-menuju puncak!.hahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...