Followers

Ahad, 20 Februari 2011

MAJLIS CUKUR JAMBUL

TARIKH : 19.02.2011
LOKASI : TAMAN MAWAR (RUMAH Cik QiqieL)
MAJLIS : KESYUKURAN & CUKUR JAMBUL AIRELL FAIEQ (anak sedara cik Qiqiel)


Syukur Alhamdulilah kehadrat Ilahi majlis berjalan dgn lancar nye(chewah mcm majlis umah aku plak-lau kakak kila bace ni tergelak die tgk statement aku ni).hahaha....sorry kak gurau je..^_^ ..
tp serius Alhamdulilah...& terima kasih dengan  juadah yg dihidang kan my fav nasi briyani+ayam sambal+daging kambing+daging lembu..sangat sedap *really sedap...x tipu..hihihi* pulak tu ada plak menu yg baru aku mkn ni Tahu Goreng Sumbat+sambal kicap *mak oii pedas gilerr tp sedap*..nyum..nyum... (bg kite sedap lah sbb bnde tu kite mkn lau cik Qiqiel ni hampeh xdenye nk pandang nasi briani..hampeh btol..).....ape pun thanx yunk jemput.walaupun kteorg very the overasss asik nk ketawa je..hahaha...lg yunk Qiqiel sorry pic kamu mmg xde,kamu sangat buzy ketika ini...tp dalam camera mahal gmbr kamu pasti belambak kan...(xdenye ko heran setakat sony J20i ni..hahahah)

-ADIK AIRELL FAIEQ-
gambar ni ayu copy dlm fb akak si kila ni kak ekin..
sbbnye xamik lah gmbar adik ni waktu potong jambul..hihih
me+aisyah+nora+mariam
cik ta+aisyah
(opss yg belakang tu Qiqiel lah..hahaha)
aisyah+nora
kawan2 yg sangat sopan bersama mak saya..:)
aisyah + me...shantik x?hahaha
ni die sepupu sepapat..gediks..hahaha
ayu kan nora ni..dah kat tgh2 perasan kurus...uwerkkkkk.;p
ustazah siti mariam..;)
cian yam asik kne je ngn kiteorg,,,
tp yam serius kteorg mmg cm ni
gurau je semua..:)
Rindu kat ko tu dok nyakat je..;p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...