Followers

Ahad, 27 Februari 2011

Petang Hari

Uittt HoT Gilerrrr dgn ada 1 doktor Myanmar dekat 1 klinik ni..cam nk gaduh tadi..mak aku relax je aku yg angin gilerr aku...kau doktor dapat 1 jelingan sinis aku...ada aku kisah ko nk ckp ape!! lau aku tahu dktr tu yg  check tadi xmo g klinik tu pun..Tadi geram punye pasal lepak kat tasek layan angin sepoi2 bahasa menikmati pulak Goreng Pisang n Kopok Lekor panas... uiittt sedap....rede sikit hot aku ngn dktr myanmar tu..

hot-hot pun still leh senyum...hhihhihihi
muah..love my mum....
TASEK P.GUDANG~punya lah ramai orang petang-petang..
mood layang-layang still ada lagi ni semua..@_@

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...