Followers

Isnin, 21 Februari 2011

P.Gudang : LeLayanG TerApunG

FESTIVAL LAYANG-LAYANG SEDUNIA
LOKASI : PASIR GUDANG


Layang-layang lagi..tahun lepas wat kat bandar dato onn kteorg semua x g pun..jauh kan...dah lah xpenah g sana(sesat nnt.hihihi) tp tahun ni wat balik kat p.gudang best-best tp kiteorg bukan beria2 p tgk layang-layang pun kami dok tawaf satu tasek,singgah gerai-gerai jualan baju,tudung.makanan ekh macam-macam lah ada..tp xde beli apepun pon..hahahaha...yg best nye time-time ada benda cm ni dapat hangout together-together jupe kengkawan sekolah..uiii best gilerr tp sedih kawan kite cik Qiqiel xdapat join.. :'(.. sedih...cam ada yg kurang taw...sampai hati kamu x join kiteorg..walau ku tahu kamu penat mengemas tetap sedih..:'(..
kawan-kawan yg dapat join iwa,aisyah,ana.shera,dayah fizat n mariam je n ekh ada lagi mak shera n adik2nye...
yg lg best kiteorg ni mmg x abis2 bergambo je..dapat pulak si yam ni bawa camera mahal die..uuiittt ape lg kami ala-ala jakun bergambor x abis-abis...tp kan gambo cmera mahal si yam ni x upload lagi yg ada ni lah gambor dr hp aku,aisyah n cmera shera,,,yorkk layan kegedikan kami..hahaha..^_^

Ni lah LELAYANG YG BETERBANGAN..mcm2 ada.
me n iwa..dimana cmera disitu kami..:p

~melepak ditepi pokok setelah penat berjalan~

hahaha..Gediksss....;p
kecik ati ngn iwa..amik ganbar b3 tp die yg
 very the overasss

dayah n shera yg konon malu-malu
(engine lom panas)..hihihi

ala-alaa berstail kan...
ana!!! nape pandang aku mcm ni??
takot auww ite,;'(,,nanesss taw..
yam keletihan melayan anak buahnye..hihih
OMG!!!..veryy the gemukss aku..!!
JAKUN!!!!

shera+ana+iwa+aisyah+me+dayah
lagi-lagi kiteorg kan~perasan xpic yam xbanyak..hihihi
KAMI LAGI !!!!

Berkata : menanti gambar yg lg banyak MARIAM AHMAD.. yam cepat lah....
xsabor ni..;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...