Followers

Sabtu, 5 Februari 2011

sepetang bersama SCRAMBLER ..

Assalamualaikum & salam sejahtera 1 malaysia..

Ceh datang plak tetibe entry ni aku bg salam.tp xpe kan kite mmg diwajibkan dan dituntut memberi salam buat semua umat 1 dunia tanpa mengira bangsa~opppsss stop bukan ni yg aku nk cite..ok sambung with Title "SEpetang Bersama SCRAMBLER"..orait2 u oll semua pembaca2 blog aku ni kan (cehh perasan blog x famous ada plak org semua nk bce~selain kwn ko xdelah org nk bce blog ko ayu~sedarlah)ahahha..:)..~ayu dah jgn merepek~wee..***..ok2 xde lah gempak sangat entry ni cje je nk tayang pic kami2 jiran2 yg mesra rukun tetangga.hihii...xdapat nak bawa scrambler cik man(ayah nora) dapat naik pun jadi lah..cik man dah bg lesen lau pandai bawa moto class bawa lah scrambler tu..(tp cm lawa2 ayam)..lau pandai pendek x gune jgk...syg oiii scrambler..:)..hahahahha..dont worry cik man anak2 cik man nora n ija pasti akan blaja...yahhh haruslah bagi mewarisi minat cik man~terutama iwa...ingat iwa HARUSLAH SRAMBLERssss.....;p

Si penyeri dipetang hari..hahahha...:)
mak aku n mak iwa~siap berjanji taw pkai baju..hahaha~
TOP MODEL**LADIES SCRAMBLER..0_O
BAKAT2 TERPANDAM YG BAKAL MEWARISI AYAHNYE.
PUTRI COMEL & SCRAMBLER~
IJA & SCRAMBLER~ada sape2 nk jadikan ija pelumba terhebat x???
me..ija..putri..iwa
adushh pimplee..oooo tidak!!!

1 ulasan:

  1. Salam ayu. tumpang lalu. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

    Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...