Followers

Sabtu, 19 Februari 2011

Teman Yang Ku Kasih



Sangat sayu kan dengar lagu ni..lagu ni khas buat kawan-kawan ayu yg susah senang sama-sama especially  Eyla Arith & Asnita Asman juga kawan yg dari sekolah sampai lah ni xpenah lost contact Aisyah Zaidan , Niesa Honey , Mia Markieno , Cella Adin , Aliani Roslan , Fida Sakura , Pretty Delrio , Sha Fadzly , Ummi umairah(umi ape fb ko skrg aku cari xjupe:(,,)Maria Suzana...  Sayang Korang Semua...Antara kami ada yang dah kawin..ada yg bakal kawin n ada yg bakal2 tunang dan ada jgk yg baru berjinak-jinak bercinta..o_O..walaupun kami kian semakin dewasa mengikut peredaran zaman n perubahan Hormon..hahaha,,,:p.. tp Alhamdulilah sampai skrg kami masih contact..

Korang lagu ni khas buat korang semua..khas aku copy dr YOU Tube hanya utk korang...dengar taw...nyanyi sekali taw  ni aku bagi lirik die..:)


Engkaulah temanku
Tempatku mengadu
Tika tawa pilu
Tetap bersamaku

Teman yang kukasih
Akan ku hargai
Hingga akhir nanti
Kan kekal abadi

Ku pinta oh Tuhan
Agar berpanjangan
Sebuah Persahabatan
Penuh keikhlasan


kenangan kite bersama~sorry ea kalau gambar korang yg xde dalam ni.
mane ntah korang menghilang waktu amik gambar ni..:)
"KITA" mmg suke senyum n bergambo kan...:)
P/S : korang lau dah tua sekalipun jgn lupa aku taw..=).. jangan lupe kite penah sama-sama rehat waktu time sekolah..beli kerepek n air kotak kat farmasi tu.. = )..kite pnah sama-sama ramai tgk ****...hahahahha.. phewit...o_O..aku sayang korang selamanya..andai aku ada terlepas kata or mengeluarkan kata-kata menyakitkan ke..im so sorry..+_+

2 ulasan:

  1. nice ayu..semoga korang success selalu yer..hehe

    BalasPadam
  2. thanx to tanpa nama berkata..:)
    mudah2an..amin...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...