Followers

Jumaat, 18 Mac 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute

Contest dari Fadhirul Ahmad

Contest Again..^_^..yom kengkawan ramai-ramai kite join contest lagi...
mudah je juz follow step dari TuaN Empunya Contest Fadhirul Ahmad@Budak Kampung.. xpun follow ape yg aku wat ni..hahahah....tp tak jadi winner jgn salah kan aku..:p

************************************************************
  1.  Mesti follow blog http://fadhirul1311.blogspot.com/...tidak wajib pun follow tp haruslah nnt markah   kne potong...hohohohoho...rugi-rugi...ngehehhe...:)
  2. Buat satu entry dengan tajuk "Contest Adik-Beradikku Yang Cute"~Dalam entry tu mesti tampalkan sekali banner dan link terus ke entry contest ni.
  3. Letakkan sekali banner contest ni kat sidebar beserta link skali.Bleh x??^_^
    pastinye boleh kan..kan..kan kengkawan..:)
  4. Letakkan satu gambar ja yang sesuai dengan contest ni.Yang penting,pict toh mesti lah pict adik-beradik korang.Tak kisah la letak pict adik,abang,atau kakak.Kalo anak bongsu atau takda pict adik-beradik yang sesuai,yang angkat pn boleh.Kalo semua skali pun boleh.haha.
  5. Napa pilih pict ni???Tulis huraian secara ringkas dan padat~
  6. Dh siap,tinggalkan link kat comment
  7. Tag kan sekurang-kurangnya 3orang member.Kalo ramai,lagi bagus.Ye x??hehe.Dan pastikan diorang taw.
  8. Tarikh tamat contest : 10 April 2011 sebelum pukul 12.00 tengah malam

**********************************************************
CONTEST...CONTEST..
Gambar yg dipertaruhkan


Cute tak??comel tak??..tgk lah sape ucu die..hahaha...hohoho so hot so perasan sangat aku ni..hahaha...
kali ni aku pertarukan pic my first nephew(nursafuha)..sebab die dipertaruhkan kerana bagi aku die sgt bijak.die yg sangat comel...yg sangat cute n sangat debab..di mana ada cmera di situ ada die..hahaha...nk menyengih aje..tu yg buat die semakin debab..debab dan debab mcm ucu die jgk..hahaha..
lagi satu pic ku gadaikan..hahaha...OMG!!Fuha tembamnye...cam nk gigit-gigt pipi die... 
***muah baby***
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Dengan Rasminye aku mengeTag 5 org :-
-eyla-
kengkawan yom join contest ni..;)
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...