Followers

Ahad, 13 Mac 2011

PART 1 :Akad nikah-Cousin Wedding (AYIE & FAI)


KluanG im CominG..!!!...waiting me ok!!..
uiiitt xboleh belah..kluang xlari lah...ko je yg x sampai-sampai ayu kat kluag tu..hihi
tp cop-cop...aku dah sampai wooo....nekad drive sendiri tu dgn menaiki kete comel aku tu..bertemankan emak aku..hihii...lau g sorang takot lah..^_^..kalau x disebabkan akak sepupu aku ni sis yana n cousin aku kawin  then mak aku yg sungguh beria2 nk g , mungkin aku x senekad ni kot g...semangat blik keje ari jumaat pas magrib terus gerak g kluang...yg xleh handle ada lah sorang ni cm xcaye aku blh g...siap tnye berulang-ulang..."betol ni ayu ko nk g??nekad ko nk g ayu??"..dgn selambar aku jawab YUP aku nk g..mak ayah n abg aku pun percaya kat aku..:)..tgk xpasal-pasal 2hari 2mlm woo~knon nk balik sabtu,digoda oleh sis yana dah berubah hati balik ari ahad...:) alhamdulilah pergi balik aku selamat..yes!!!! boleh g lagi nnt sbb aku dah th jalan..hihi..

Yang kawin Cousin aku Ayie(boy)..so kire kami2 semua mendapat jemputan khas lah kan. bertandang ke rumah pihak pempuan...best2...kedatangan kami satu penantian..hahaha

    *majlis 12.03.2011

    *Majlis akad nikah pagi 12.03.2010.(buat kat umah pihak ppuan).
    .



Tahniah utk Ayie & Fai..
hanya sekali lafaz dan mas kahwin sebanyak rm123... Sah!!sah.... dah digelar suami isteri yg sah..bestnye..:)
(bak  kata imam "dah boleh rapat2..lutut bertemu lutut..cium lama-lama tp dahi je dulu..salam lama-lama"..hahaha... dah si pengantin tersipu-sipu...pandai pak imam bergurau je... i loiikeddd...^_^,,
Start dari arini bermula detik2 baru yg akan di alami oleh pasangan pengantin...so ayie n fai aku ucapkan semoga bahagia selalu hingga ke akhir hayat kalian..igt pesanan imam jgn dibuat main dgn 2 perkara...paham2 lah ye..imam dah ceramah panjang kan..;)..sampi goyang lutut bile duduk dah lme sgt,,hihih...tp imam tu mmg terbaik woo...pandai bergurau ea...suke wat aksi org bru nk terlelap lalu terjaga dibuatne, suara nye yg tibe2 lantang mengejut,,hhihi..





ni hantaran dari pihak kami(lelaki)...dgr2 hantaran ni pengntin wat sendiri,,,uiii kreatif jgk ko ayie..nmpk je cm biase2 je rupenye ada bakat kan...:)..tapi kan ni je pic yg dapat snap...yg belah ppuan xsempat lah aku nk snap...








Kami yang kegilaan bergambar..terasa ketika ini kami je wanita yg ayu..kahkahkah...hahahaha....yg tudung merah tu lah akak sepupu aku..sis Yana... dah kawin dah~harap maaf buat sape2 yg berkenan..not availbale..full booking,...hahaha...opsss sorry sis yana..gurau je....hahahah.. sis suke kan pic ni..hahaha..tp opsss pagi fresh lagi kan...simple2 je..hahah...tggu story wedding PArT 2..like it..^_^..








haaa...ni lah husband die(anakku sazali bapknya cik jamil).hihii..opssss...terlebih sudah..hahah..nmpk je cm serius si suami ni..jgn xth gile bergambar cam kami jgk....sakan...ahahaha....laki bini sakan bergambar....hahaha..so sweet..^_^..





P/S : cerita x habis lagi....nantikan nye di Part 2...hihih,,,,ceh perasan aku cm ada yg bce je blog aku huduh n x glamour ni..hahaha...ape pun tggu ea... PArt 2 coming..:)..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...