Followers

Isnin, 14 Mac 2011

PART 2 : Sanding-Cousin Wedding (AYIE & FAI)

cOnTinue Part Two story morry.....^_^
mak oiii ko ayu x hagak2 nk wat 2 entry adoii mkn mase lmenye...huhuhu...
ni line lah punye pasal..pnt aku update je line blur...tension...tp relax cool babeh ape pun terjadi ku kan teruskan dgn story moory aku ni..layannn ...calobeteh...;)

KOMPANG DIPALU PENGANTIN BARU
DUDUK BERSANDING TERSIPU MALU
KOMPANG DIPALU PENGANTIN BARU
MOGA BAHAGIA KE ANAK CUCU

Selamat Pengantin Baru
AYIE & FAI

ni pelamin die...cantik kan...pelamin nye putih.
makan damai putih biru...
baju: ada kelabu n lain2 xsure sbb x tgk sampai abis..^_^
pengantin bersama pgntin yg dah lme..
very the gilerr gambo..hahaha...:p
(uiiit kak yana gurau je-tp btolkn).hihihi

makan damai--biru & putih=nice color kan..

kek very the delicious...aku dah mmg gile kek...
perh lagi ada Cup cake yg menjadi kegilaan aku..
ermmm really mmg sedap..
_fai order kat mane ni??_//hiihi..nk lagi..hahaha

hahah~gediks...aku lah satu2nye yg x kawin lg..
jeles..jeles..hahahah

aku;fai;ayie;kak yana
abg zali;fai;ayie;kak yana
ni family belah maknye ayie(makcik aku jgk..:)..
ni family belah ayah ayie(atok n mak cik aku jgk)..
terasa kuat btol persaudaraan kami.,.hahaha

yg baju merah tu..knal kan..:)]
ni lah juru makeup aku.,.
me&pie

wajah ku bile sedikit di make over..hahah
si gg arnab...haha..
si mata sepet...hahaa


: alhamdulilah selamat sudah ayie di gelar suami org,,hohoho...tahniah kat ayie n fai...
then buat kak yana..thanx kerana sudi mengubahsuai wajah ku ni..hahaha....menjadi ayu yg semakin tembam n ayu ke>???hahaha...perasan nye aku..;p,,
ape thanx jgk kat my mak cik mama & pak mat.. sudi2 melayan aku 2 hari 2 mlm...yg pastinye kat sana makan x sudah2...:)..pe pon mmg  best..kak yana nnti kite jupe lagi taw..love u sis..muah.. :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...