Followers

Khamis, 7 April 2011

ClaSS : AQuaRoBik ~ Dato Onn

AKtiviti : AQUAROBIK
Tarikh : 02 april 2011
Tempat : Bndr Dato Onn

Pasukan Aquarobik Cikgu Bib (pkai bju merah tu lah kak bib a.k.a cikgu bib)..hihihi
 kami Segerombolan pasukan Squad etlit Malaysia Aquarobik.hahaha...hebat squad etlit..padahal berenang pun x pandai. setakat main2 air,jalan-jalan dalam air,pusing-pusing,menari-menari dalam air boleh lah..huh nk terapung kan badan pun amik masa apetah lagi nk kuak lintang.. ada lemas aku..hahahaha...badan dah lah lah solit molit belaka..hahaha...:p..tp really utk pengalaman pertama iye mmg menyeronokkan.mcm-mcm rase ada penat,seronok,happening gilerr..lg dapat akak2 n mak cik2 yg gilerrr sporting..tp ada jgk someone yg kerek..upssss terlebih sudah..;)..hhihiii...dah2 york layan pic aku n kengkawan ni...--------^_^

nampak x yg pkai scorp coklat corak2..hihih..tu lah aku..:p
blakang aku tu lah Qieqil
belah kanan aku aisyah
kat penjuru kanan aku tu ini die gadis ayu asnita asman..hihii

si Qieqil seronok sgt..

itu die yg baju merah x kena air..cikgu bib kite...awet muda kan..
agak2 orang umur die brape??

layan~~~

kami sangat nk berterima kasih dgn abg cameraman yg fokus kepada wajah kami..weee.;)

arrhh poning berpusing-pusing dalam air...

gamat sungguh keadaan ketika ini.hihi..mcm2 peel masing2..hahaha

kami yg sgt-sgt tembam...didalam ketembaman terselit keayuannye...chewah..hahahha

huga...huga...:)

Tammat Sudah Aquarobik setelah hampir 3jam dlm air..:)
kalau nk tahu Aquarobik dgn cikgu bib ni die wat setahun sekali..tp kiteorg still ada join Jrobik & Aerobik cikgu bib ni taw tiap-tiap hari selasa malam dekat tmn mwar cume bayar sebulan RM15 je..kalau nk th beza Jrobik & Aerobik tu ape?? mari lah join kami beramai-ramai..mmg syok punye lah..;),...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...