Followers

Jumaat, 22 April 2011

Mencari Kesegaran: Matahari di Pagi hari

Assalamualaikum..
Salam Sejahtera
utk uolssss sekalian..

cube teka siapakah yg di atas???jeng...jeng......:*
_saje je wat tertanya seketika_hahaha...

korang-korang sekalian...agak2 korang kalau matahari terang mcm ni pukul brape???hihih...
korang jgn xpercaya ni pagi lagi taw..ni dah pukul 08.00pg..hari ahad pulak ni..
korang-korang mesti ada yg sedap lagi golek-golek atas tilam kan..
aku n kawan aku si asnita asman pg2 dah bgun nk menunaikan tggungjawab..hahaha...classs gitu tgungjawab..hihihih..chewah.kiteorg ni sungguh berangan-angan nk turun kan berat badan..mudah2an angan2 menjadi satu impian dan mencapai wawasan 2013~wawasan aku n si dia~lalalaala....hahaha...


aktiviti kiteorg ni lau dah berkasut mcm ni mcm biase lah aerobik & jongging lah kat tasek ni. kami x mcm pasangan lain yg asik bercinta ketika ini,almaklumlah bukan tak nak bercinta n bermesra-mesraan tapi...tapi bf jauh..dah kami bercinta berdua....tut..upsss bukan lasbian ok..kami ada lah BFF...best frens forever..kami sebenarnye bertiga tapi ada lah si Aqilah Anak pk arith ni die dah slim..dah xnak join kiteorg pg2 ni...tahu nk bergolek je..hahahaha....biar die nnt gemuk..kahkahkah...

AYU OMAR dia ni lah yg diatas itu..orait soalan dah terjawab kan..hahha


ASNITA ASMAN_uhhh gedik..hahahaha

Maaf Gambar terpaksa di kecilkan kerana...kerana gigi aku dah mcm Rabbit..hahaha...gedabak-gedabak..ushhh malu...hahaha...orait2 disini aku nk nyatakan bagi korang-korang nak menikmati kesegaran cahaya matahari di pagi hari yom kite ramai2 join aerobik kat tasek dahlia ni...free je taw tiap2 minggu ada sabtu n ahad..die start dlm kol 7.30pg or 08.00pg lebih kurang lah....free...free....free....yok pakat ramai-ramai pergi memang seronok...

2 ulasan:

  1. macam best jer ko aerobik n jogging..nak join jgk boleh.hehehe..^_^

    BalasPadam
  2. memang best pun...pastu free je taw...join je...york ar...lau aerobik kat tasek dahlia tu sabtu n ahad ada...best...;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...