Followers

Selasa, 12 April 2011

Picture Dunia Fantasy


mari ramai-ramai kite kasi gempak add lululalalengleng ...add...add...
wajib add kalau nk wajah di edit seperti dunia fantasy kite yg punye..hihi..mcm picture kat bawah ni adoii bestnye..cantik..cantik sgt hasil karya lululalalengleng ni...jeles-jeles nk jugak wajah di edit mcm tu..tu..hihihi..


LULULALALENGLENG.. sedap kan nama die..haaa korang2 hati-hati dengan sebutan tu..nama seperti tuan die yang OMG!!! sangat kreatif hasil karya edit mengedit ni..lau korang x caye aku ckp die kreatif korang klik DISINI..korang tgk hasil edit2nye..mmg cantik..sungguh tertawan n menyerlah..lagi best lau add je sekali nnt ape2 yg entry terbaru xketinggalan..hihih...bukan senang nk edit mengedit ni..aku sendiri konon nk belajar xlepas-lepas..pening kepala nk edit lau xpandai ni..awak-awak lululalalengleng blh xedit picture kite??^_^.kite nk jgk berangan2 di alam fantasi ni..hihihi..best-best berangan $&^%%&..=)..
                       
                    **********************************************************
awak..awak kite yg belah kanan yea..;)
yang ada pegang hp merah tu..hihi..tp lau nk pilih gmbar lain dlm blog ni pun blh jgk..hihihi
                         * ************************************************************

**Picture Dunia Fantasy***
dgn rasminye meng-TaG..
**
*

4 ulasan:

  1. hihihihih..tguu jak siap k..:) nti sya bg link lau dah siap..:)

    BalasPadam
  2. terima kasih miss lulu...
    wah rase x sabar plak ni..hihihi
    thanx sgt-sgt ea,,:)

    BalasPadam
  3. http://lululalalengleng.blogspot.com/2011/04/red-riding-hood-3-in-1-entry.html

    BalasPadam
  4. dah tgk...dah tgk...thanx awak ms lulu...
    suke..suke ...red riding hood...comel..hahaha

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...