Followers

Rabu, 13 April 2011

REED RIDING HOOD~♥_♥..TQ LULULALALENGLENG

FIRSTLY : Nak ucapkan sangat-sangat berterima kasih kat http://www.lululalalengleng.blogspot.com/ a.k.a miss Lulu sbb edit picture kite macam berada dlm dunia dongeng REED RIDING HOOD..hihih...xsangka rasenye ada blogger yg kire terkenal dgn ramai follower sudi edit2 picture kite ni..(hihi~padahal aku join dlm blog miss lulu sbb tu die editkan)hihihi..yg best kite add Miss Lulu kan pastu kan die follow kite balik...sonok..sonok..sonok..hihihi thanx again ms. lulu..:)..awak-awak sekalian yom tgk hasil dr miss lulu..terasa aku cute..haha..mata besar tu..muke pun besar..hahahah....

ORIGINAL FOTO..

UItt ms lulu ckp mcm nk g pasar...hihihi...
tp betol jgk..hihi..lenggang aii mak lenggang...;)..lalalla


Omg!!! ms Lulu besar kan mata kite...takot tgk..hahhaha


yeah hampir sempurna..berjalan dgn senang hati..
serigala tu nk tangkap kite..takot...hahahaha

SEMPURNA.......PERFECT.....comel...muah..hahaha..thanx miss Lulu...i like.....;)
  LASTLY : ada mcm snow white x??hahaha....angan-angan sungguh aku..ok kawan-kawan  kalau korang rase nk di edit mcm aku korang cepat-cepat wat 1 entry khas utk lululalalengleng...cepat..cepat selagi blum diistiharkan tiada lagi edit megedit...hihih...selamat mencuba bagi yg ingin mencuba uolsss....orait chalobateh...bye..bye..

2 ulasan:

  1. Assalamualaikum

    cantik edit.saya suka

    BalasPadam
  2. waalaikumussalam tina..
    thanx ea..ni lululalalengleng yg edit..
    pandai kan die...join lah..;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...