Followers

Ahad, 10 April 2011

Rindu Aku Rindu Kamu

PESANAN : Assalamualaikum buat pembaca sekalian...entry ini agak jiwang sekarat..hope yg terbaca harap menyediakan baldi disebelah..kalau2 rase nak muntah senang nak buang..hahahaha...^_^..

********************************************************

Rindu Aku Rindu Kamu Cinta Kita..

Ketika tiba-tiba ombak di laut pasang
Cinta kita berdua juga pasang, sayang
Ketika tiba-tiba ombak di laut surut
Cinta kita berdua tetap… pasang


AYU BERKATA : Alhamdulilah my dating totally berjalan dengan lancarnya. ooo rindu aku rindu kamu cinta kita.opssss kegedikan pulak aku dikala hati berbunga-berbunga..hahahaha..ok2 sudah kamu ayu jgn jadi org yg angau sakan..;p...ok lah sebenarnye happy sangat bile kekasih hati meluangkan masa utk aku.aku tahu ape yg die buat skrg then aku th die sangat-sangat sibuk,rasenye ni dating kami yg ke-2 dlm thn ni..dating yg enjoy n happy walaupun dating kami ada org ke-3 tapi bg aku no problem yg penting org ke-3 tu kepala boleh layan n boleh masuk ngn aku..:)..

HALATUJU NGADATE : makan-makan n Karaoke..hohoho...best giler dua jam ko...aku ingat 1jam je..rupenya si Abg baju putih tu amik 2 jam..puas gile aku melontar kan suara aku yg merdu2 sumbang ni..hahaha..naik serak suara..aku rasa sangat-sagat berterima kasih kat my kekasih n kat abg bju putih tu wat aku happening gilerr...rase cuti semalam n ari ni dimanfaatkan dgn sebaik mungkin..mcm berada di awang-awangan seketika..hahahaha....terima kasih sekali lagi buat my kekasih..love u dear..;)

ni lah my kekasih aku..bukan nk heboh kat satu dunia die
 kekasih aku tapi saje je just for fun

ini lah jejaka-jejaka yg telah melontarkan suara mereka dgn hebatnye..
abang(baju putih)~suara lu terbaik dari ladang lah der..:)
my kekasih~giler memukau lah bro suara lu..buat aku feel abis..hahahah..sampai serak2 suara..
alalalala..tian die..hahahahahha

 MOTIF VIDEO : RINDU AKU RINDU KAMU..kalau nk tahu sedap ke tak lagu ni cube korang semua dengar..memang best n terhibur gilerr..ni salah satu lagu yang aku telah berkorban mengeluarkan suara aku sebaik mungkin n semerdu bak buluh perindu..hahahaha....(padahal mcm nk pecah gegendang specker bile suara aku keudara)..hahaha....jom layan lagu ni agak2 best try g karaoke test power...hahaha...lau xnk dalam bilik air pun jadilah..hahahhaa...layann.....~...~


Ya ok o.. asyiknya menikmati malam
Indah pantai indah laut suasana sunyi
Ya ok o.. asyiknya menghabiskan malam
Rindu aku rindu kamu jadi satu


Ok pembaca sekalian ada rase nk muntah x??? hahaha.. x kan..xkan???...jiwang ke aku???gedik ke aku?? 
hahaha...whatever yg penting aku happy..happy...
Orait sekalian....sampai disini sudah celotoh aku yg mcm ala-ala kegedikan..entry yg x mendatangkan pengajaran ape pun but juz For Fun Only..^_^...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...