Followers

Selasa, 26 April 2011

WARUNG KAK MILAH_BAKSO POWER PGB

KEJADIAN : WARUNG KAK MILAH
TEMPAT BERLAKU : KG.PASIR GUDANG BARU
WAKTU KEJADIAN : 22.04.2011~esok hari jadi aku..hihi
MASA KEJADIAN : 09.00pm-11.00pm
SPONSOR BESAR : NURUL HANISAH BINTI ROSELAN
MANGSA KEJADIAN : AKU,NORA,KILA & AISYAH


Ucapan salah sorang mangsa ...
Ayu : to Sponsor Besar kami Nurul Hanisah a.k.a Echa...sampai hati kamu di malam hari kamu mengajak diri kami semua diselubungi lemak-lemak yg susah untuk dimengertikan kolestrolnye..hahah_(hancus giler penggunaan bahasa aku)..hahahahahha...
kamu Echa...kamu telah mengoyahkan keimanan Diet ku di malam hari apabila kamu bilang "BAKSO KAK MILAH" uhh sungguh goya xterkata keinginan ku...hahahah..gilerr power bile ada Gerbox kambing...nyumm...srupp...srup.....
kamu Echa.. kamu harus bertanggung jawab ke atas berat ku yg meningkt sebanyak 0.05kg ini dalam 1 malam..hahahahha.....kalau x nak  SEE U in COurT!!!...hahahahah....

SPONSOR BESAR : ECAH..yg buat kmi semakin gemok,,hahaha

kanan : kila_nk melaungkan Azan,,supaya syaitan x mengganggu kami makan di malam hari..supaya aisyah (kiri) tak mintak ecah tapau lagi.....hahahah..
kami yang relax n cool..hahaha...menanti penuh kesabaran...chewah..hahahahahaa....
ni lau ecah,kila n aisyah baca..mati mak nok!!...hahahaha...

Ucapan Penghargaan : classs gitu penghargaan taw..hahah...apepun nk ucapkan ribuan terima kasih kat hanisah ni sudi-sudi menebus dan membayar kata-kata nye..ok lah susu sardin digantikan dgn bakso kak milah..hahahahah...
ape pun thanks yunk...muah..hahahahaha....nanti belanja lagi taw..hahha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...