Followers

Ahad, 1 Mei 2011

3 tahun vs 22 tahun

Cake for me from my boss & staff improved Alliance concrete Sdn Bhd..thanks uolsss terharu sangat-sangat walaupun ia disambut sehari sebelum tibanye birthday(22.04.2011)..agak-agak terkejut juga..ceh yeye je padahal aku disuruh pilih nak kek ape..hahah.tp paling best dorang ingat tu bile besday aku..bos mmg terbaiklah.sporting gilerr kalau bab2 mcm ni..(ayu punye pasal~yeelah tu boss)..^^..

Peace..kini aku genap 3thn bekerja dkt IAC ni & usiaku kini 22thn..semakin hari semakin tua..hihi..
biasa lau dah semakin tua ni.soalan yang bakal dilalontarkan 1 je BILA NAK KAWIN???...adoii bile nk jawab terasa mcm artis fasha sandha gitu..kahkahkah...


Happy Birthday to me..
"Ayu Jangan Nakal-Nakal taw,Tingkatkan Prestasi Anda"
hahahahaha...

^_^...like this cake...sedap gilerr!!

Iac Staff_ms liew^ayu(me)^maggie^Joanne
Ladies Only

all staff Office...sikit je kan..hahaha...aku je satu2 melayu kat cini...:(..
tp ada masa seronok, ada masa bosan..xde kawan nk ajak buat ketupat..hahaha..
ape2 pun thanks you so much to my boss n staff IAC...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...