Followers

Jumaat, 20 Mei 2011

BufDaY My Ladies Boss

i just want to say happy birthday to you Ms Tan Mei Ling a.k.a Joanne...Bini Kepada Mr Lim Eam Chuan..selaku bos kepada pekerjaan ku sekarang..Semoga Bahagia Selalu n Mantein berat badan u.;)chewah..Joanne thanx sbb jadi Ladies Bos sporting kadang-kadang ada juga yg wat aku hot.hihih..ergghhh bile dah hot tu jam juga rse nak berenti..diam x diam..pastu nak benti..nak benti yg xjadi benti sampi skrg kerja dah 3thn 1bulan kat cini..;))...
kalau pikir boleh gilerrr kerja sorang melayu..datang masing2 wat hal sendiri..tp sib bek aku ni saborr n ada bos yg sporting..so bertahan sudah..selagi mampu..tp yg penting g kerja hari2 xde nk wat ketupat kat cni..so kurg ckit dosa-dosa kecil..hahaha...(terasa bukan prangai sebenar)..hahhaha....ape pun yom layan pic ni..sweet taw bOs kite belikan kek kat wife die siap ada I LOVe U...hihihi..

 Joanne-cantik kan..ratu iac..haha..

usia nye yg kini 39thn

chill...3ladies only..

joane & andy(adik kepada joane merangkap manager aku)

aku n acc aku ni..ms liew..
tiap pg biasa kami berdua je..
masing2 wat hal sndiri...
bestt...;)))))))....

1 ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...