Followers

Sabtu, 7 Mei 2011

Opocot....terkejut taw kawan-kawan buat suprise..;)..Terima Kasih Sayang

TERIMA KASIH to AQILAH,ASNITA,AISYAH.HANISAH & ROHANA..

Juga buat mak2 korang yg terlibat menjadi cHef makanan utk Suprise aku ni..:)

SAYANG KORANG SAMPAI MATI...
mudah-mudahan Persahabatan kite kekal abadi selamanye hingga ke anak cucu...
Blog ini aku jadikan sebagai bukti yg aku Sayang korang Sangat-sangat...



23.04.2011-Suprise Party UtK aKu!!!!...Really????huhu..Aku rase bersyukur tak terhingga..ucapan terima kasih kat kawan-kawan rasenye x cukup nak balas ape yg dorang usahakn n dorang semua Buat untuk aku..kalau dengar sebelum si kawan-kawan aku cite paling kecian bile masing-masing terpijak lecak,sib baik x jatuh tergolek taw kalau x kantoi suprise korang..hihihih....N paling buat dorang rase x best bile datang2 aku dah cantik...(cantik ke??).hahaha...arrhh yg penting time datang aku x pakai bju tdo..hahaha...


korang tahu aku mmg semangat siap awal waktu tu..abis dah kne warning pkul 9 dah kne ada kat kfc...jangan lambat!!..makan free sape yg xsemangat kan..lg2 time besday girl...comfom mkn sepuas-puasnye..hahahaha...
tp really mmg x sangke korang wat suprise sbb yg aku th kwn2 aku mmg time2 besday aku ni bak org ckp bulan gelap..poket kering..hahaha...termasuk aku..;p..ape pun thanx korang semua..

aku,kila,nora...
aku & echa

wow!!!..Aku tergoda keranamu..
dari kerana mata...
kila,aisyah & Rocha.;)

Boria Kg PGB..hahaha..
ana rafali & nora danish..opss..haha
bergambar bersama besday girl..
uiit teruja dikelilingi penjaga ni..
terasa selamat seketika...hahha 

1st : terima kasih emak amik kan gambar kami..
2nd : terima kasih kawan2 sampai hujung nyawa xkan pernah aku lupekan korang..kecuali aku ilang ingatan..hihih
3rd : aisyah thax pic..kredit to u for edit mengedit ni..hihih..nice lagi2 bile ada muke aku..hahaha...teruja ko..;)..
 p/s : abaikan tarikh entry ni dibuat..hihihi...dah berlapuk cerita ni tp baru arini sempat nak update..almaklumlah lah sekarang dah ni bz mengalahkan org ada ank 5..hihiih..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...