Followers

Sabtu, 7 Mei 2011

yes!! mmg die buah hati saya..so what?


Ceh kau ayu title xnak gempak lagi ke..hahaha.. buat readers yg membaca jangan lah mcm nk terkejut sampai nk terkentot pulak..kang pushh...angin je kuar tetibe..hush xmo..xmo nnt musyuk..hahahah...kang hangus lapy korang xpun terus kne virus..hahahahha.....gilerrr kentang arh...:)..die dah mule..mule nak merepek..hahha..stop ayu!!!..

Sebenarnye saje je nk meluahkan rase happy yg tetibe melanda pada  06 Mei 2011 berhari kan jumaat...;)..
sebenarnye kan...sebenarnye...hari biase je mcm selalu tp si DIA telah membuatkan hari ini ada lah hari yg special,apabila DIA menghantar pesanan ringkas sms dan mengatakan "NAK DATANG SANA LAH MALAM NI".walau ia merupakan pesanan ringkas yg mmg betol2 ringkas ayat nye dah cukup buat aku..aik???biar betol tetibe je..hahhaha..tapi dalam masa yg sama girang x terkata..sangat hargai usaha die utk dtg jupe aku..thanks You so much dear...awak saya sangat hargainya..

Sementara menanti DIA sampai tetibe mak ajak g kedai..so g lah  jap kan bawa mak then tetibe dapat lagi pesanan ringkas dari DIA "JALAN JEM TERUK NI"..dalam hati xpe abg,syg tggu..;).. tapikan bile balik je umah DIA dah ada depan rumah..tersenyum aku sampai telinga ..abg ni noty taw..hihih...miang nye aku..
then aku pun siap2 n kami pun huh ngedate lah tggu ape lg..haha..dah mlm2 ni biase lah makan je lorh...mmg puas gilerr burger sebiji+mee hun tomyam..DIA ckp xpe harini hari aku..ikut suke aku nk g ane n nak jalan mne2...berbunga-bunga hati ni seketika tadi bile die ckp cmtu..then terpikir MEMANG DIA BUAH HATI AKU..Sekian Terima Kasih..hahaha.....ape pun terima kasih abang ...Sayang awak Ketat-ketat taw..;)..


~TAMAT~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...