Followers

Jumaat, 22 Julai 2011

kami BeRSteambot Lagi..

kami berSteamboat lagi..Steamboat kali ni dekat je kat One M steamboat,Taman Dahlia(area2 kipmart Masai)..tmpat ni 1st time sebenarnye kiteorg pergi.saje je pergi nk mencuba..konon nk beza mcm kat tmn Gaia...tp kan betol lah tmn Gaia lg best kot bagi aku harga pun beza 0.50 je..

Steamboat kat cini ok lah xde lah xbest sangat sbb aku boleh makan dgn banyak nye bermakna boleh tahan lah kan(hihi-padahal perot tgh lapar time tu~almaklumlah bebrbuk puasa dgn steambot)..bukan aku je si nora kila,ana pun makan boleh tahan(xmkn rugi mahal tu)..hahaha...

tapi tu lah sayang nye si ida n echa datang dgn perot yg kekenyangan...seksa tgk hang pa taw..dtg dah lmbat kiteorg dah ngadap hampir 1jam bru nk datang taw...sayang taw...pasni ni igt g steambot perot kasi kosong..jgn melantak dlu..lau xtgk dah sayang taw...hihihi

yang buat makan kat cni best sbb ada nye kawan yg gonjol.haha...mcm aku jgk..dr datang smpai balik ketawa...sampai kan org tgk kiteorg...over taw..tp kan tup..tup rupaye ada org knal echa n nora....(dok PGB) ea...siap ckp anak enah n man..hahaha....hamik ko gelak sakan je..hihih.

huh..muke aku yg kekenyangan...arrggghh...akhirnye dapat jgk mkn steambot lagi...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...