Followers

Isnin, 18 Julai 2011

PETUNANGAN nURaFIdAH TumiZaN...

17.07.2011..macam cantik jugak kan date ni kan..kan.....pandai kawan saya sorang ni memilih tarikh..hai pidah yo..yo whatsup..!whatsup!!..igt lg x gelaran ni waktu kat sekolah dulu..u ar rocker lah pidah oskull abis..hihihi.(gurau je yunk jgn marah-terigt plak time2 sekolah dulu..seronok kan)..tapi diam x diam kite semua dah dewasa kan..ramai plak kawan2 kite yg dah kne sunting oleh sang kumbang pujaan hati kan...bestnye seronok nye...aku plak yg rase excited x sabar ni..hihihi(gediks)...
ok lah exctly nk habak maii ni kawan saya si Afidah tunang.. dah Tunang die taw....tunang dgn jejaka pilihan hati nye...korang2 pidah dah dicop mohor made in segamat taw..hahaha...korang2 bile lagi.hihi..termasuk lah aku ni bile lah lagi kan...(biarlah rahsia~chewah)..hihihi...



haa~ada nmpk x pic kat atas ni..ni lah pidah..cantik kan die...dah cntik slim mengalahkan aku,,pidah jeles..jeles..hahahhaa.....chewah... Pidah sbnrnye bukan niat nk buat2 cite2 ko ni...aku cume nk ucapkan selamat kat ko ea...alhamdulilah Selamat sudah pertunangan ko dan kini ko dah digelar TUNANGAN ORANG taw..ko dah xleh nakal2 mcm kila n nora...dorang ni nakal jgn diikutkan taw...hihih...
aku doakan ko semoga bahagia bersamanye hingga ke akhir hayatmu...aminn...

seterusnya~~~~ layan lah pic kami...di mana ada camera disitu ada kami..weee..;))...dr sekolah sampai lani perangai x ubah2..hihihi..;))

comel x kami??;))...
gaya..mutu..keunggulan..hidup 1 Malaysia..hahaha
rombongan cik limah ke rumah pidah..diketuai oleh yg berbaju hijo..hanisah..;))


wauuu....sangat cantik ke kita??hahahah
uiiittt sape tu???orang selalu tnya ayu bila lagi??
korang2 insyallah ada rezeki aku bakal menyusul..doakan lah ea..;))



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...