Followers

Isnin, 25 Julai 2011

ToNToN Lagi : SENARIO the movie OPS POCOT

Salam ,
 hai Reader..;))..nak bagitahu ni tadi kan kite tgk movie lagi taw.tgk dengan kite punye buah hati..hihihi...ikutkan nk tgk transformer tp hampeh penuh tu yg tgk ape yg ada je..movie kali ni yang kite tgk cerita "SENARIO THE MOVIE OPS POCOT" filem terbaru Metrowealth (MIG) arahan  Ismail Bob Hasim,Antara barisan pelakon filem Senario The Movie: Ops Pocot ini ialah Mazlan Pet Pet, Azlee Jaafar, Wahid, Mas Muharni, Diana Amir, Sasqia, Kamal Adli, Hairul Azreen, Shahfiez, Alex Yanz dan ramai lagi.
Pada pendapat kite lah cite ni nak kata kelakar xde lah sangat tapi boleh lah..have  fun lah jugak.boleh wat aku ketawa-ketawa juga lah dlm panggung tu..tp pada aku lau tgk kat Cd or Dvd kureng ckit kot bestnye...hihihi...tapi tahniah lah kat  Metrowealth (MIG) sbb keluarkan filem yg bagi aku menaikkan nama2 para2 RELA negara...kadang kite ni x perasan RELA ni sememangnye membantu Negara juga..mmg patot pon kadang-kadang perlu memartabatkan para2 RELA ni..supaya mereka lebih bersemangat untuk beliau menjalan kan tugas secara sukarela dan ikhlas demi negara...


sinopsis die korang boleh tgk kat cini lah SINOPSIS HERE...tapi lau nk lagi best g lah panggung wayang ape lagi tunggu...hihihi...;)))...***#@#%^!)(......

cop-cop x abis lagi cite ni..(nak jiwang cikit dkt En Buah hati saya ni)...;)))..hihi..
kami yg sama-sama semakin sihat..hihihi..harus diakui itu..;
abang-abang terima kasih utk hari ni..terima kasih menunaikan jnji walau agak lambat cikit tapi xpe tu tolak ketepi yg penting dapat juga dating..xpe lah xlama pun xkisah yg penting janji tu mesti ditunaikan..terima kasih juga wat ayu happy..insyallah bulan pose or raya kite jumpe lagi ea abang..:**...jaga diri bebaik kat sana yg penting dont noty2 abg....dadaa abg ada rezeki jumpe lg taw...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...