Followers

Selasa, 16 Ogos 2011

Berbuke Puasa Dengan Incek B..

Assalamualaikum,

Akhirnye . . . dapat juga berbuka puasa dgn incek B aku . . sukenye. . Terima kasih abg. . tapi abg ape kne ngena dgn gambar jambatan desaru ni ? ? ? ? . . .
gambar ni aku copy je..sbb nye aku xlupe nk amik gmbr . . . hihihihi
credit to http://www.hazwan.com . .
pelik tapi benar. ? ? . . chewah..yang sebenarnye aku buka puasa jauh nun disana. . planning buke puasa kat cini2 je. lagi lah lau ikut tekak aku ni,aku nk makan KFC wah almaklumlah dah lama x makan KFC ni , tapi tup-tup fuyoo anak cik omar berbuka puasa kat rumah cik wahid lah. . . adoiii malu lah,malunye berbuka puasa sampai Kota tinggi sana(lokheng). .jauh ke? ? hihih.... xde lah jauh sgt kan..disebabkan lalu jambatan desaru baru ni ape pun jadi dekat . . lebih kurang 40 minit je dah sampai..

seronok berbuka kat sana, Family Incek B yang sangat-sangat sporting. .terima kasih semua. .;) . .
terima kasih sekali lagi kat Incek B aku ni menunaikan janji buke bersama . . :)).. nanti nk buke sama-sama lagi ea. . kite buke umah syg plak..hahhaha(hamik ko nk tgk malu ke x,msti Incek B aku ni segan punya).ha ha ha. . .xpe2 lau malu kite buke kat luar ea..

yang lagi seronok balik dapat ole-ole Buah Pulasan, suke aku tapi yang lagi suker gilerr akak aku, die pulak yg over makan. . .hahaha. . siap amik bawa balik umah die..tup-tup yg habiskan ayah aku. . . fresh dari pokok tu..aku mmg suke gilerr pulasan..puas hati mmg terbaik dr ladang! ! ! ....

p/s : kami tak de bergambo lah kali ni..almaklumlah kami bukan berdua..segan lah nk bergmbar ada akak Incek B aku..hahaha...(Incek B siap sound x bergmbar pulak arini)...hihihi...  


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...