Followers

Isnin, 1 Ogos 2011

♥Bermulanya Ramadhan ♥

Assalamualaikum semua ,

Bermulanye Ramadhan Pada tahun ni, 1st day Bersahur tapi lom time buke lagi ni. Mudah-mudahan kite diberi peluang berbuke puasa untuk hari ni so SELAMAT BERPUASA SEMUA..Okey!! 

Anyway xmo lah cite panjang di pagi hari ni..Start dari semalam dah pasang niat..harap puasa tahun ni berat badan aku ni turun..sekarang ni rase badan dah berat sangat.bukan rase saja malah siap timbang..Ooo Tidak!!! sure comfom!!mmg aku dah gemok!!..bagi lah aku pkai baju raye aku yg tahun-tahun lepas..kebaya??kurung moden??arhhh semua x lepas...adoiii seksa nafas mak oii...hihihi.. 
Diri terasa lagi gemok bile ke mana saja org berkata "haaiii sihat ayu,hati senang ea" yg aku mampu tersenyum(kadang betah jgk..hahaha)... tp yup mmg aku mgaku mmg betol aku dah gemok..adoi kembang semua ni woiii.....

Sangat Berharap aku yg kuat makan ni. dapat kurangkan makan..xnk lah dgr org tego lagi..dah kawin?? anak berapa??i sey aduh cm ku nk tampar je mulut yg bertanya itu,tidak lihat ke mereka aku masih available tp im not single..haii stress..stress.....Harapan penuh pada Ramadhan thn ni..so buat diri aku sendiri.semoga berjaya ayu.."incek B aku pun berkata "CHAYOK sayang!!"...♥

SELAMAT MAJU JAYA ayuOmar..



2 ulasan:

  1. salam ramadhan almubarak ayu omar..:) jom la join contest sempena ramadhan di blog sufy..insyaAllah, hadiah menarik...kot2 leh menang..:)

    http://lilysufy.blogspot.com/2011/07/contest-ramadhan-2011-blog-lily-sufy.html

    BalasPadam
  2. salam Ramadhan juga to sufy..:)..
    smlm ada usha2 juga blog sufy..
    memang menarik hadiah nye...hihi>>
    insyallah ayu join..mengumpul idea dulu ni..haha

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...