Followers

Rabu, 28 September 2011

Cume Makan-Makan Jerk ! !

: Assalamualaikum :

Tarikh : 23 September 2011
LokaSi : umah Kite
Menu : soto,laksam,kuih muih..(xdapt nk snap pic,bz sgt~hihih)

very the simple majlis , tapi hoho siap amik cuti woo jumaat... wajib cuti ! ! dah kne warning dgn my sis. ;)..
tapi alhamdulilah semua berjalan dgn lancar n paling penting makanan cukup..;))...

yg paling best b terkejut ramai kawan-kawan yang datang..x sangka...thanx korang...
terkejut jugak mak ! ! ramai ! !...seperti tidak dijangka...kawan-kawan saya memang best ! !
terbaik lah korang semua..Lov u all So much..


kesian awak-awak semua kne duduk dekat bawah..maap ea..kerusi tidak mencukupi..
dan buat yg duduk terselit-selit tepi dinding kite minta maaf jugak. umah sempit..ihihhi..

yg Buat lagi SUPRISE ! ! si Jantung hati datang jugak...katanye x jadi...tapi Suprise tetibe col
"abg,dah depan kg,jap g abg sampai"...uh terkejut tapi jadi semakin happy...satu family...mereka datang dari kota...balik kota malam tu jugak taw...ooo terharu nye...terima kasih kamu..kamu semua sudi datang...

  



sayang xdapat snap pic dg sijantung hati kite auw. . . tapi xpe yg penting hati senang...oo yeah ! !..
hahahahah....:))))~hati mule berbunga-bunga seketika~..hahahah..

KAWAN-KAWAN : terima kasih sangat-sangat sudi datang.. hope persahabatn kite kekal dunia akhirat amin...Bulan Baik..hari baik.. aku n Family aku nk ucapkan Selamat Hari Raya...
andai kata-kata selalu menyinggung...pandangan selalu sinis..layanan tidak mesra aku minta maaf banyak-banyak....maaf yg luhur dari mata turun ke hati♥♥..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...