Followers

Rabu, 7 September 2011

Dinner "hari Raya"..

Assalamualaikum , 

ada lagi yg x update lagi...hush ayu sungguh hegeh2..:(..
tapi-tapi kan nk cerita ni...ni lagi satu adoiii amik mase jugak aku nk cari buffer.kerusi meja..n kuih muih...
Alhamdulilah segalanye berjalan lancar n seronok sangat-sangat dapat berkumpul bersama BIG FAMILY
Improved Alliance...


nak tahu tak..susah juga taw nk set time buat majlis ni...mule dah comfom nk buat 20.08.2011 tup2 last minit cancel,pospon 22.08.2011.. order plant last minit boleh bnyk(geram jgk mula2..errrr)...tp alhamdulilah catering,kuih.meja & kerusi xde masalah..lau tidak mati mak nok oiii...hihihi...


saya di apit dua jejaka...siapakah???
hahahahha...:))

kan...tgk die lagi slim kan..my ladies bos,,

bersama anak bos..:))

sedap x terkata...sampai x perasan gmbr ada org curi2 snap..

Staff Iac..

cik zaman 1st price.hahha

cik halmi..yeah sya pling rapat dgn die,,,jgn slh paham...
pak cik dah mcm abg or ayah saya,,,hihih

cik nik..terengganu mari.

ini dia BIG Family Improved...perasan kan semua lelaki ada ke boss aku panggil "ayu sini jom amik gmbR" mak oiii xpe2 malu mak...hahahhaha.....
ape pun mereka semua mmg terbaik...pakcik2 & abg2 saya...xlebih ea...hihihi
mmg best lah..Terbaik..;))


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...