Followers

Isnin, 26 September 2011

Mood SyawaL : Aisyah Zaidan House

Assalamualaikum , ,
Aisyah Home~ nyum..nyum...;))
Selagi x habis raya lagi ni..memang x abis update pasal makan.! . open house !. makan ! hihihi..
tapi makan kan..makan mmg Haruslah~..


woO...siapa itu gadis merah jambu..
phewit! ! ..ush anggun mempesona..
aishh bodek je dah dapat mkn free kan....hahaha..

ni lah aisyah zaidan empunye rumah yg wat open house..open table..hahaha...
aisyah thanx ea . . adoii macam-macam kerenah kawan-kawan kite ni kan..gelak nak pecah perot aku ! !..kalau jumpe mesti gelak Kan! !..uh letih..
org raya nak minta Maaf..sedih-sedih tap kite pantang jupe ! !
gelak sakan...tapi mmg enjoy kan...
bergamBor tu dah jadi satu perkara yg wajib...xde gambar xde buktikan.hahah..
so layan pic kami...;))












Kawan-kawan Saya Awak memang terBaik ! !
Kawan Saya Dunia Akhirat...
to Aisyah Zaidan n kawan-kawan sekalian alam..:)
beb,minta maaf banyak-banyak teramat sgt..minta maaF dunia akhirat andai sepanjang persahabatan kite mulut aku ni agak kepocii , terlaser , terkurang ajar. . almaklum lah kadang ble emOsi menguasai diri mula lah kebam bOom! !...ompree,,,,..hihihi... halalkan Makan Minum..
harap Raya tahun depan kite dapat jumpa lagi taw...amin...
SELAMAT HARI RAYA...

*******************************************

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...