Followers

Isnin, 26 September 2011

SyaWal 1 Malaysia ~ Air TerJun Im CominG

Assalamualaikum , ,

Mood : 1 Malaysia , Menggunakan cuti dengan sebaik yg mungkin . .;))..memanfaatkan nye dgn menghiburkan Hati , Jiwa & Lara.. Ape pun tetap nk juga pergi, Walaupun ada sedikit tentangan tp aisshh pergi jugak..ada aku kisah (ahh ceh ko,last mint konon ckp kat kengkawan kalau x g boleh x~masalah problem~tp shut!! !..siapakah ? ?.)..haha ~ 



planning last minit..ckp je nk picnic lincah kadOk semua..hahah...almaklum lah da bezaman xpicnic..
tu yg nekad g jugak . . kami berPicnic dekat je kat Air Terjun Kota Tinggi.. Padahal masing Poket dihujung ketandusan tapi kalau kata nk pergi..pergi jugak ! ! pandai lah nak hidup kan kawan-kawan . . hahaha . .


Alhamdulilah Perjalanan kami menuju ke destinasi sampai dgn selamat nye..
tapi ushh sebelum kami pergi kami diberi beberapa bekalan oleh mak kila & ayah nye echa ni..

1- Jangan suke-suke sangat,awak semua ppuan..
2- jangan mandi tempat dalam-dalam(echa tu baik2 lemas)..hahaha
3- beg tu jaga-jaga tempat org ramai,jgn leka sgt mandi (terigt echa lagi)..ahaha . . ...
4- Banyak lagi ni kalau cite x abis..hahah. . . (tp ayat ayah echa n mak kila mmg sejibik).

Pesanan ibu Ayah menjadi pedoman hidup kami walau kemana jua berada....chewah...chiLL...hahaha

ceh. . . masing-masing gaya cam nak mendaki gunung jerk. hahahaha . .xboleh blar..
semangat ni . . .huhu

weee** Air TerJun Kota Tinggi..~Smile....
thanx to Auntie tolong petik kan gambO kami..;)

Menuju Puncak! ! kejayaan Pasti...~lalalaala

berendam sakan kwn kite ni ea...ushh 2 jam gilerr sejuk..
naik tegang segala otot...n naik kering tekak..hahaha...

*********************************
AKTIVITI SELEPAS MANDI MANDA~Layan...
snap sana..snap cini..
posing sana..posing cini...
fenin...fenin...tp enjoy! ! ada kami kisah...
kami x nyusahkan org kan..hahaha..

me m my Bff..love u lah....tp xpuas hati ar...
aku nampak pendek...bantot ! !


me n ana..post mengedik kejap..ee..geli je kan..

ana , me , echa ..haii dah mcm sama tinggi pulak aku ngan dorg..
selalu nye tidak..hahaha

alalala...tomey x kami...suweettt! !  ..hahah

Santai ~ menggoda ke ? ? uh chiLL~

hahahah ** Gile Gediks lah ko ayu ! ! 
Perasaan ! ! shok sendiRi.. ! ! ..hahaha

ceh..cis!! bedebah! ! bergambor tp aku xde..
tp jujur : sweet lah gambar minah-minah ni..;)

Glurp..~ berr...tertelan air liur tgk echa ni mkan..
Tapi sabor je lah~hihih

******************************************************
 Next : : KarOk Mood..
ni lah yg aku ckp memang memanfaatkan cuti sebaik mungkin..
enJOY giler! ! ! ..bile gadis bertemu Gadis.. ooo yeah baby..masyukk~.



u see! ! . . . ada yg berkata-kata ke ? ?..mengumpat kah kamu? ? hihihi..chewah..
kami ni kadang2 ada kalanye terover juga... Tapi...Tapi kami ni bukan yg jenis menjaga tepi 
kain org,,buat Hal sendiri sudah . . (opss bebel pulak)..hahaha...
ape pun cuti kami mmg Enjoy ! ! (sampai ada yg mengeluarkan nada merajuk kat aku taw,g mandi boleh,ikut die xmO dgn alasan xde duit. . ...)sis im so sorry next time adikmu ni ikut kamu balik nogoRi ea...hihihih...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...