Followers

Isnin, 10 Oktober 2011

Congrats to Echa ♥ Sudin

: Assalamualaikum :

Date : 09.10.2011
Peristiwa : Majlis Pertunangan Echa & Sudin




Syukur Alhamdulilah..Tahniah yunk dgn dua bentuk cincin dijarimu,berbalas dulang 11-9 akhirnya skarg kamu dah digelar tunangan org..;)).....masa berlalu cam cepat je kan...tapi ape pun awak,kita doakan kebahgian awak dunia akhirat bersama dia.. yunk lagi satu org ckp di alam pertunangan ni macam2 dugaan hope kamu kuat n tabah menghadapinye...ada lagi ni kne igt awak tu dah tunang !! so jgn nak nakal-nakal cam aku,c.lah n iwa...kiteorg ni mmg in a relationship tapi still available lagi...hahaha....jangan nak ikut sangat..hahahah...tapi setakat pergi makan ikut lah,sbb awak kan kuat mkn jugak yunk...hihihi...

~kami yg menumpang Glamour & Vouge dari ko Echa~

Layanss...zzzzz.....














3 ulasan:

  1. ingtkan spe td yg tung...cntik..:-)

    BalasPadam
  2. haha....hanisah,,knal kan ??
    igt aku heh...hahahaha....

    BalasPadam
  3. kenal2...wah msing2 kwn dh kwin dh tung kan...ayu bila lg?..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...