Followers

Jumaat, 28 Oktober 2011

Tag dan di Tag...

Firstly thanx to eira coz kamu ajak aku jOin tag & di tag ni..:)...macam best jugak...just suka-suka kan...hihihi...tp really aku mmg xtahu siapa punca sebenar yang ada kan Tag & di Tag ni..tapi xpe layan je...hihihhi...ada syarat taw...ni die syarat nye.. :-]

THE RULES
1. Post this rules
2
. Write 11 things about yourself
3
. Answer the Questions the tagger set for you
4
. Create 11 NEW Question for the people who you tagged to answer
5
. Choose 11 blogger to tag and link them on the post
6
. NO TAG back yeah



11 perkara about me !!..
1- nama sebenar-benar saya "noorhidayu binti mohd omar" dikenali juga sebagai "ayu"
2-anak bongsu daripada 3 orang adik beradik. ada seorang abang dan seorang kakak. kawan-kawan ckp saya manje...tapi mungkin kot . . hahaha  . . nama pun bongsu kan . .
3-sekarang dah bekerja dah ada tanggungan sndiri dah xmcm sekolah boleh Ponteng-ponteng.. hahaha..
4-kepOh ...ehh x lah saya ramah. . haha..
5-paling suke senyum .

6-seorang yg cengeng!! ~ harus akui itu,,hihih
7-berat badan yg semakin bertambah..
8-bile tensiOn stress ingat nak makan je..hihih
9-paling tak suke org ckp belakang!! down gilerr semangat...xpandai nak mara...;(
10-riaksi wajahku menunjukkan ape yg kurasa..lagi2 bile xsuka kan sesuatu..kalau ada yg pernah terlihat ...minta maaf bebanyak..;)
11- lastly !! important !!  now im not single but im available...hahahahah


Jawapan utk soalan kotakhatikueira @ Eira :-
1. korg ni ank yang manja ke x ea?
ayu memang seorang anak yang manja.. paling manja dengan mak. lagi bab makan ckp je  kat   tekak terasa nak makan ape kat mak mesti mak masak kan punya..;). ada lagi yg mnje tp shutt~malu nk ckp..ha ha ha . 


2.ape yg korang sering lakukan bler korg bosan?
bile bosan perkara pertama msg kawan baik  aqilah n asnita n niesa !! dah jadi kebiasan tnye ape job...hahaha..;p..kalau masing2 poket semput duduk umah diam-diam on9, tengok tv & makan aje lah sepanjang hari.. ha ha ha . .(kadang poket semput pun kuar jgk);p


3. setia ke x agknye korg ni? cer cter sikit..heheh
opsss soalan cepu mas!! glurp2 telan air liur dulu.. ha ha ha..(kasi gempak) . .off course lah setia eira. (insyallah setia sampai bile2) tapi bohong sunat tu normal kan..(hope die x bce statement ni) . . :).. tapi yang penting x curang kan..;))...


4. kalau korg ade masalah korg suka cter dkt spe?
buat masa skrg ni lau ada masalah saya akan cari kawan baik Aqilah n Asnita n niesa dulu!! then baru refer kat buat buah hati.. suka sangat cerita dekat aqilah n asnita n niesa..  sayang korang selalu bg semangat tanpa putus dlm ape pun masalah ekonomi...family..kerja...kehidupan...korang selalu dgr dari a-z.. sumpah sayang sangat2 kat korang!! jugak syg kat buah hati...hihihi..


5. ape makanan dan minuman kesukaan korg?
Horlick ais !! & mee Goreng Ketam !! ha ha ha . (kegemaran yg berubah2 mengikut tekak)..hahaha. .


6. korg suka x law ade org ke 3 dlm perhubungan korg?
tidak suka !! kalau betOl ada org ketiga pasti akan siasat..kalau dah mmg xsesuai.. dah xde jOdOh undur diri kOt...kot lah..;). (belum pnah alami, xberani nk ckp lebih2)..minta2 xkn alami..sbb tahu ia sangat perit!!


7. agak2 ape yg korg hajati dh tercapai blom?
8. kalau dh ape yg korg dh capai?
belum...belum tercapai xtahu bile nk tercapai..terkapai-kapai je lah skrg...hihihi
belum tercapai ira so xde jawapan utk soalan no 8..;))



9. dalam family korg paling rapat ngn spe?
paling rapat dengan semua..tapi bile akak dah kawin...ayah n abg kerja je.:( jadinye paling rapat dengan mak!! love u mum walaupun sering menjawab bile kne tegur n kne marah.. ha ha ha..


10. cita2 korang nk jd ape?
cita-cita nak jadi Polis..ha ha ha..tapi xmungkin Kot...tggl kenangan.. hahaha..;p
belajOr xabis nk jadi pOlis...puii3x...ha ha ha ..


11. ape kenangan paling manis or lawak yg pernah terjadi dlm hdup korg?..sampai skrg korg msih ingt...
kenangan manis paling x lupe kawan2 wat suprise party b'day . . love u kawan-kawan...
paling lawak xpenah lupe waktu beraya ngn kawan-kawan nak naik motor scoterr fifi lah konon  naik dah selamat !! tibe turun kain bju kurung tersangkut kat stand moto..wawawa jatuh kedepan tersungkur..macam wonder woman salah step..hahahaha,,,,serius  lawak n malu gilerrrr siot semua mber ketawa...baju krung tu masih ada lagi...hahahaha...vunguksss malu smpi sekarang xleh lupe..hahaha



Soalan ayu utk kamu yang di taG ;0) ..xbnyk 11 soalan je . .;)
  1. nama sebenar korang siapa ? asal mne ? 
  2. status korang ape ? married or single ?
  3. belajar lagi ke dah kerja sekarang ? 
  4. kalau korang ada kekasih hati xkira lah buah hati or suami/isteri...korang setuju tak dengan hubungan jarak jauh? 
  5. ape pendapat korang tentang hubungan jarak jauh ni ? setia ke pasangan tu ?
  6. bile korang sedih..bile korang tension..ape yg korang suka wat tok release tension?
  7. wedding macam mne yg pernah korang idam kan?
  8. artis yg paling korang suke ?
  9. suka x tgOk kartun upin & ipin ? ha ha ha . .
  10. barang yg korang rase berharga sangat yang korang ada sekarang ape die?
  11. bile korang rase korang kurang kasih sayang ape korang wat ?
ayu nak tag kat mereka :-
Jom Join. ;))...

3 ulasan:

  1. terima ksih cik ayu cz jwb soalan sye..heheheheh

    BalasPadam
  2. ha ha ha . sama-sama terajin pulak arini..hahah..
    jawapan ntah ape2..hahaha

    BalasPadam
  3. huhu,..okeyla jwpn ni..soalan pon pape nth..hehehe

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...