Followers

Ahad, 16 Oktober 2011

♥♥TQ my L0veLy ♥♥

Salam . .

Dating . . Dating . . Dating . .
Firstly Nak ucapkan thanx kat abang . . sebab kamu spend time with me.. i loikeeeee it ! ! !. sayang kamu lebih...lebih... hihihi... thanks juga sebab mengikut kerenah awak mu yg kadang-kadang boleh tahan gedik nye...harus akui itu. . kegedikan yg kadang-kadang. .  ha ha ha  . .


Destinasi ke destinasi kite menyinggah..mmg fun n happy giler..di setiap destinasi mesti org ckp kamu kurus~jeles uh . bluerkk  . . kite je yg org ckp mOk tp cOmel kan . . ha ha ha . .
tapi xpe im try my best utk diri sendiri n utk kamu jugak...aii chewah... ha ha ha . 


paling best kamu dah mula rase cemburu !! i loike it . . ha ha ha . .
bukan senang taw kamu tu nk cemburu..sekali sekala kamu tunjuk kan rase cemburu buat kite rase teruja plak...ha ha ha. . n ada lagi satu kamu ckp kite ok lah cun jgk.. ha ha ha. . lg nak dekah-dekah ketawa. .
x penah umur kamu puji..rase cam nk melambung. . ha ha ha. . .
Abang . harap kasih sayang kita kekal walau ada badai melanda ..
mudah2an Jodoh kita berpanjangan hendakNYA , ,amin . .! Berdua Bersatu!!

******************************************
" Jika denganmu salah
Ku tak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah ku tercalar
Walau dilanda badai
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu "

. . AMIN  . .
*****************************************

2 ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...