Followers

Isnin, 14 November 2011

ape sudah jadi ini kerani punya kenari ?

Ape Dah Jadi ?
Kenapa ada orang tolak kereta aku ni ?
nape muka aku ketika ini macam resah , gelisah & nak nangis ?


huh !! memang PatOt aku Menangis pun . korang tgok buah hati yang aku tanggung selama ini ditenggelami air .  hari-hari abis kan waktu dengan buah hati ni tp bila time die ditenggelami aku rasa mcm die minta-minta tOlOng . help me ! ! help me ayu Omar !! . uh buah hati ku sayang adakah kamu tahu kebimbangan yang melanda diri ku ? dok doa je minta-minta hujan berenti.. kat kepal pikir ni lau engine kOng mati aku !! biji mata dah terbayang $$$$$ mana nak cekau . . . 

Tapi Alhamdulilah berkat pertOlongan My Boss , Gogo & nam yang meredah hujan sampai basah lencun boss aku akhirnye kereta aku die selamat kan walau keadaan ketika itu 50% , kebimbangan ku dah ditahap maximum . . lagi bile tgOk hujan x berenti lagi . . tapi setengah jam selepas ini ALHAMDULILAH sangat-sangat hujan rede , air pun dah kering . . Start kereta je semua Ok...huh lega xterkata . . :)... Balik dgn Selamat . . Tetapi tidak dijangka Moto Ila (mber opis) aku mogOk kat tepi jalan.. Alahai risau2 kan kereta aku moto ila yg mOgOk .  so kami hantar workshop katanya minyak masuk air .macam2 hal n dugaan betOl.. ape pun buat kawan aku ila ni aku harap die tabah & kuat selalu..:) . hope you Thinking Positif always kawan . ^^

2 ulasan:

  1. g tol lah..sampai gini jdnye

    BalasPadam
  2. th xpe ain . . cm nak nagis tgok ...haha...
    sib bek kete ok...arini kete letak jauh....asal ujan je kat kepala dah pikir kete...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...