Followers

Rabu, 23 November 2011

mOVIe : Aku Bukan TombOy

Assalamualaikum . .

yuhuuu.. Movie Time Public Holiday .. memang Hot , mmg ramai kat Panggung . . Asalnye x rancang pun nk g ngOk wayang ni , member Ila (mber ofiz) ajak ape lagi Jom je walau hati berbelah bagi nak g tapi g jugak , hahah ungkal memang begitu kan ,kat kepala pikir timr cuti lah nk jala kan , lau x bile lagi  xkan mandang nak keje je...penat lah weiii . . badan nk kne bersuka ria jugak . . haha. . buat-buat hilang stress . .
 so ape lagi layan cite AKU BUKAN TOMBOY ,member cakap gelak sampai pecah perot tu yang g tgok ni.. 

Bagi aku cite die Ok lah Best jugak sbb pelakOn die pun mmg yang hot2 kan.. ada scha, sam , samsul ada ramai lah lagi...cite pasal pengKid..memang gelak jugak kat Panggung Tapi yg cm xbest bile ending die mcm xde penyudah mesti nnt ada yg part 2 punye . .cerita kan mcm tu lah... dah 1 nak dua... ha3. . 
 so korang lau nk th cite die selanjutnye g lah tgOk...puas hati jugak taw...;)

 Vrooommm . . .Vrooooommmmm...
abis tgOk Movie aku n ila g Dataran . tapi da lambat majlis dah abis..ha3 so datang tayang muka je lah..
Ape Pun tak Boleh  .


Berkata : Alaaa Pic xsempat nak amik dgn ila sbb nye mandang lupe je . .hihih...dok celoteh je haaa ape pun semua lupe...hhihihih . . 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...