Followers

Sabtu, 12 November 2011

Pemancing Tegar . .

Assalamualaikum . .

Tegar sangat lah kami . .ha3... waktu-waktu menghabiskan masa cuti . bila abang msg " ayu mancing jom ? " aku ape lagi jomm.... yang penting Joran ada , umpan ada , Joran dah setup kasik baik kerana aku hanya pandai letak umpan kat joran n baling je then tggu ikan makan. :) .betol x kila ? kita datang bawa body je kan....tapi kne buli . . (lambat tinggal)..hahahaha. . .

utk pengetahuan ni abg aku , aku xtahu kenapa bertahun-tahun badan die kurus x gemOk-gemOk..ha3 .aku je semakin hari semakin sihat..xsuke!! .

Destinasi Pertama : laut dekat Tnb Iskandar
aku tak tahu ape nama tmpt die sebenarnya aku main redah je ikOt..
tapi hampeh xde ikan.. tapi ada rupa kan Pemancing Tegar . . ha3


\
Cik lah Yang Tegar .
Aku ermm biasa je .ha3

Destinasi kedua : Tg langsat 
disebabkan destinasi pertama tiada membuahkan hasil kami pindah ke tg langsat dekat-dekat dengan sarang buaya (org kate ni tempat org bcinta tp aku rase xlah ada jgk yg dtg bawa family tp best lah tempat ni)
air pun bersih pastu ada port nk duduk.

\
Tengok best kan ada batu-batu leh duduk sambil memancing dengan selesa..hi3..

tengok dekat pokok utan pun boleh berteduh & berehat setelah gagal memancing ikan...
hampeh punya ayu !! sekOr ikan pun x sangkut . .tapi xpe yg penting gaya..ha3..puiii....memang kelaut lah...

arh cik lah membuah kan hasil !! tahniah . . walau pun rupa mcm ikan bilis tapi usaha kamu buat pertama kali memancing membuahkan hasil...mane tidak nye lagi semangat bile memancing mcm datin...ha3..Untunglah memancing disamping yg tersayang  . . ha3..

REQUEST : Abang !! pasni bawa aku g mancing kat Raket . .nak juga kesana . . Pertimbangkan taw.. nanti kesian aku kempuanan nk kesana..ha3..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...