Followers

Selasa, 15 November 2011

Tunang / Kawin : lOVELY FRIENDS

ASSALAMUALAIKUM , ^_+ ,
Perasan tak korang bile musim cuti sekolah tiba je ramai betol orang yang merisik , meminang & menikah kan . . macam seronok kan ? kan ? ..hi3 . . seronok tengok pasangan yg bahagia , pastu tgok orang cantik/kacak dapat makeup2 , pastu uh ada yg jadi raja sehari . .serOnOk sangat . . tetibe terpikir kan kengkawan rapat rindu nye zaman sekolah bersama tapi  bile pikir2 balik kebanyakkan kawan aku ramai yang da di sunting , ada pulak yang dah jadi isteri orang . 
Kengkawan korang still ingat lagi x zaman sekolah...dulu-dulu kite selalu cakap nanti dah besOr sape lah yang kawin dulu kan. . he3 . . Now kite dah 22 tahun kan. . so kite dah nampak sape yg jalan dulu . . best soNok tengok . .bile tengok-tengok gambar korang tunang n wedding aku pulak yg rase excited . . ha3. . tapi turn aku xtahu lagi bile...ha3 .  tggu je lah kan lau sampai seru ada jodoh turn aku plak...hi3.. aku nk mengimbau kembali saat yg aku turut rasa gembira ni.. ikut turutan taw sape yg jadi prince & princess dulu...ha3

***************W*E*D*D*I*N*G**M*O*O*D****************

Rosnah a.k.a Cella/ila
Ni lah kawan aku yg pertama jadi raja sehari...
Pic : tunang & Wedding

Azizah a.k.a jijah
 then jijah plak follow . 
Pic : nikah (alamak jah aku xde plak pic ko n hsband ko) hi3 . 

Noraini a.k.a Ani
ha3 ni sepupu aku merangkap kawan rapat juga..die badan je kecik tapi dah jalan dulu sebelum aku..ha3..
Pic : Tunang & wedding

***************E*N*G*G*E*M*E*N*T**M*O*O*D****************

Nurul Afifah a.k.a Apit/pipa
pic : Tunang..
maybe next year apit pulak yg folow..;)

Shairah Aimi a.k.a Shera
 pic : Tunang
then shera plak..buat masa ni dalam kawan2 shera lah bakal kampung nye jauh ..^^

NurAfidah a.k.a  Pidah
Pic : Tunang
Ni kawan aku yg bagi aku sungguh hebat !! die boleh turun kan berat badan yg sangat ketara . utk pemgetahuan now aku lagi gemOk dari die.ha3. . untung lah pidah dah slim sekarang,hihihi

Nurul Hanisah a.k.a Echa/Niesa
Pic : Tunang 
ni die si Ketot , x sangka diam-diam ketOt berisi..ha3...ni kawan aku yg kini digelar tunangan org kg..hi3..

------------------------------------------------------------------------
TAHNIAH KAT KORANG SEMUA
SEMOGA BAHAGIA SELALU...
MISS U ALL
-----------------------------------------------------------------------

Kata - kata akhir : untuk Pengetahuan kami-kami yang x tersenarai still available lagi termasuk aku..ha3. .  tapi kam-kami semua Not single ok !! ha3...cume belum sampai seru je ..^^

4 ulasan:

  1. tahniah kepada semua... bile kite akan menyusul plak ayu?? wakakaa...

    BalasPadam
  2. rindu bile tengok pic kat atas s'kali..seronoknye time sek kan...anyway aku doakn kwn2 y masih belum kahwin dapat suami y boleh bahagiakan diri kamu,jodoh p'temuan d tentukan tuhan..lambat or cepat ke y penting korg bahagia yer..simpan duit yer =)

    BalasPadam
  3. mis su ; hahaha...tu lah tapi rase ko dulu kan...hahaha....lau aku, hanya mampu aku katakan insyallah lau ada rezeki n ada jodoh turn aku pulak menyusul... doa2 kan lah aku...hihihi

    BalasPadam
  4. tanpa nama bkta?? sape ni...mesti kawan2 aku jugak kan...tahu xpe rindu gile kan...bile lah semua nk bkumpul...
    betol2 setuju jodoh ptmuan dtgn tuhan...:)
    lau ada jodoh insyallah bakal menyusul...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...