Followers

Jumaat, 16 Disember 2011

Dilanda OmBak Rindu

Assalamualaikum ,

" Ombak Rindu Movie " , ok semua ckp cite ni best , tengOk sampai melele air mata , kawan aku lelaki ckp die tgok pun melele air mata , pastu ada org ckp jalan cerita ada beza cikit dgn nOveL , ada yg ckp Lagenda budak Setan lagi Best dari Omabak rindu . . sana sini bercakap pasal ceita OMBAK RINDU ni . adoiii bile dgr sini sana mempersOalkan nye aku n kawan-kawan nak sangat tengOk.. Jiwa ni merOnta-ronta nk tengOk . nak jugak !! 


Akhirnya , setelah pospon berhari-hari atas dasar menghormati perasaan kawan-kawan & Adil dan saksama ketika berkawan , setelah menempuh pelbagai sangkak ha3 . dapat jugak tengOk hari rabu (14.12.2011)  g dekat lasermall jerk . . dah xde pilihan tapi ok ape kat cne rm6 jerrr . . ha3 . murah ..murah(nk murah tgok cite dah ujung2 tayangan) haha..  
Tapi Cop ada cerita Ragam kawan-kawan termasuk aku disebalik "OMbak Rindu" ha3.. bile igt balik kelakar , ok pertama kami semua Late !! dapat yg bawa kete pulak Cik Ketot si nisa mak aiii bwa kete super duper Drift naik kecut perOt aku(almaklumlah duduk belkg) , dekat belakang uh jgn cite aku , iwa n kila dah buat mcm rumah tumpangan siap boleh lending akibat kecut perOt dibuat oleh ci ketot uh..ha3... Pika kat sebelah mandang nk tekan brake aje..ha3.. tp alhamdulilah selamat sampai , dah sampai ape lagi berlari (huh semput~bukan lari pecut pun cover line uh gadis kan)..ha3 . . sempat g beli tiket tapi mungkin kami terlambat 4,5 mint !! damn .. ha3 . masuk paggung si maya buka stokin aoron ..disitu menjadi tnda tnya iwa ?? dorang dah kawin keh hah ? dah kawin ke? (time ni cam nk hempuk je muke iwa sama2 baru tgOk g tnye) ha3 . masuk2 panggung dah berdekah2 ketawa , Ok kembali serius tapi x bOleh sepanjang panggung kami ada je bnde yg buat ketwa.. paling parah cerita baru separuh aku n iwa nk "cici" , petua aku gigit kuku ..ha3 . kila punye senget die ketawakan petua aku, siap suh ggt kuku dia...CengaLL . ha3 . (mati kecut perut than smpi habis wayang~terseksa aku) ha3.. lagi satu kejutan tengah-tengah tgOk wayang nisa punye tmpt duduk letak air BoBos ..ha3..kah3.... air tumpah kat panggung ...kah3..kah3, tgok wayang degan kawan-kawan yg sama tingTong begini lah jadi nye...yg penting mmg fun giler . ha3 .  amik ko balik masing2 takot tgok jam hampir kol 12 , aku n pika steady je , kila, nora n nisa kecut jgk perut nOk..ha3.. Pasrah je bukan ikhlas..hahaha


Berkata : kami x dapat hayati cerita langsung , cite ni best tapi pelbagai Onak n duri lalui..wakakaka...tapi dapat jugak tgOk...cite sedih jadi lawak ..

2 ulasan:

  1. stuju,,cter ni best glerr...done follow u!

    BalasPadam
  2. mia : tu lah pasal tu yg g tengOk padahal cite ni dah nk abis tayangan..ha3...dapat tgOk wayg murH, Untung g lambat dapat murah...ha3.. Tq mia,,follow u back.. ^_^

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...