Followers

Ahad, 30 Januari 2011

Miss U

NOTA : ENTRY KALI NI AGAK MIANG-MIANG..NGADA-NGADA & GEDIKSS...BUAT SESIAPA YANG BACA ENTRY NI JGN GELAK N MELUAT PULAK..0_o coz ENTRY FOR MY sayang MR RIGHT.. ;)

Dear Mr Right 


Mr Right!!♥!!♥~..awak my mR riGht sayang saya, awak nak tahu tak saya kan sangat-sangat rindukan awak. 
~sob..!!!sob!!...;(**. awak-awak bila kita nak g "dating"...??!! rindulah kat awak yg bulat2 montel saya..(mak oii terasa gediknye aku..hahah...eee geli geliman,.hahaha.xpe sambung2 cite~wee!!!).  awak-awak nak bagi awak satu lagu ni~ selami taw dalam....xoxo~!!~huhuhuuh..

RINDU MERINDU
Gelisah di jiwa .Aduh! Sayang.Resah merindu,Berdodoi lara,Aduh!lara
Hambalah seorang.Dalam sepi.Menanti tuan sayang.Tuanlah seorang


Hendaklah belayar.Aduh! sayang.Ke laut madu.Bahtera cinta.Aduh! Lara
Karamlah di pantai.Belum kembang.Layarnya kembang.Sayang tidaklah berkembang

Rela hamba terima.Walaupun jiwa parah

Gelisah alah resah.Rindu diamuk sakit rindu.Mengenang alah kenang
Junjungan kalbu.Hibur alah tuan.Nak berhibur lagu rindu.Rindu merindu

awak-awak sekian sudah lagu utk awak 
(ni kalau pakwe aku bace entry aku ni ada aku kne gelak+perli)..huhu..ayu kegedikan..:p

THIS IS MY MR rIGHT...
gagah kan,:p..jejaka idamanku..uhuk..uhuk...ni bkn jejaka 1 malaya taw..me only..ahaha
Mr Right..miss u so much . much n much... 

Kiri duri kanan pun berduri.Arah mana ke mana

Hendak hamba melangkah.Nasib diri begini nasib diri

SUPRISE ♥♥♥

suprise ni sbnrnye 27.01.2011.tp oppssss aku agak lambat update..nk th kne lambat..lambat line bb aku ni mcam ciput...hembab lahabau...lemau nk gilerrr....very the hot!!!,...gerrrrrrr......tp relax2 blh sabar lg...dah2 continue to story ~ Suprise Party to my Bff Cik lah..masa yang singkat tp alhamdulilah aku,iwa,aisyah,ana,ecah,ani & apit sukses...kredit to my frendz yg saling membantu..sayang korang taw..0_o.
ok deh xmo celoteh panjang york layan pic kami....

alamak kesilapan teknikal pada date die...hhihi...
27.01.2011

SELAMAT ULANG TAHUN YG KE-22

NUR'AQILAH BTE ARITH@ARIS

mennuju puncak...hahahah..:p
SUPRISE!!!!!  lamb chop...chop stick..hahhaah

uiiit mcm birthday aku..;p..♥eyla♥me♥iwa♥
b'day gal♥ana♥aisyah♥me♥niesa♥ani
thanx kengkawan2 sama2 meraikan suprise 4 bday gal ni,,
elakkan kek ni telungkup je cik lah oiii....hahah
cantik x?? cantikkan pillow ni..ni hasil kraf sis SWEETS HANDICRAFT ..
thanx buat pillow yg comel n cute...cik lah ,hope u very the like..like...

Jumaat, 28 Januari 2011

KAK LiN ke Dini

SELAMAT HARI LAHIR KAK AZLYN...
selamat menyibuk jugak tok Dini...hahahahaha

27.01.2011


selamat ulang tahun yang ke-30 kak lin. cihuiii kamu dah tua.hahaha..:p
ayu nk ucapkan semoga panjang umur,murah rezeki,semoga jadi isteri,ibu,anak dan kawan yang baik untuk semua org...:).kak nk tambah lg stu baby so don't noty2..hihi...agak2 baby tu nnt cute mcm ayu x??hahahaha....tp tembam macam mak die..haha..:p..jgn marah kak...gurau je..pepon best knal akak...sayang sama kamu kak..hope kita akan jadi kawan tok selama2nye..aminnn.....:)

Khamis, 27 Januari 2011

MAK NAK BALIKKK tapi NAK JALAN XNAK BALIK...hahaha

“KHURAFAT-Perjanjian Syaitan” mengisahkan perjanjian terlarang, persekongkolan antara manusia & syaitan.Satu bentuk penyelewengan yang nyata dalam Aqidah Islam dan amat ditegah dalam Agama.Manusia, disogok dengan nafsu serakah dan dendam membara, tanpa mengira akibat dan bahana, rela membelakangkan Allah untuk memperoleh apa yang dicita walau dengan apa cara, akhirnya hanyut dengan bisikan dan tipu daya syaitan durjana.
Kisah bermula dengan Johan, seorang pemuda yang bekerja sebagai Pembantu Perubatan di sebuah hospital kerajaan. Dia sudah berkahwin dan mempunyai seorang isteri bernama Ayshah. Seawalnya pasangan ini hidup aman & bahagia, namun tanpa disangka ujian melanda di pertengahan jalan, kesan daripada ‘gangguan misteri’ yang berterusan.
Dalam pada masa gangguan-gangguan itu, hadir pula seorang perempuan tua yang tidak Johan kenali namun sering menyapa dan cuba mendekati Johan sewaktu di tempat kerja. Tanda tanya dan trauma yang melanda Johan & Ayshah tidak habis di sana, malah ditambah dengan munculnya bekas teman wanita Johan yang bernama Anna.Walaupun setelah mengetahui Johan sudah berumah tangga dan bergelar suami yang sah pada Ayshah, Anna masih terus mengganggu dan merayu untuk menerimanya semula. Ini menyebabkan Johan bertambah runsing dan bertekad untuk mempertahankan rumah tangganya dengan segala daya.
Tidak lama setelah berkali-kali ditolak cintanya, Anna ditemui mati;bunuh diri. Kematian Anna adalah kemuncak bagi segala siri kejadian misteri yang berlaku dalam hidup Johan & Ayshah.
 ~Errrggggrrrrr Seram~
aishah & Johan ~hero n heroin cite ni
gilerr cam x snggup aku nk tgk cite ni lg~abis 
ni lg asik yg paling aku cm nk ngis tgk...
~makk nak  balik,takot!!!!~hahaha
ni lagi...bolen x tdo mlm aku tgk~terbayang2..
gilerrr punye seram lah
Huhuh.....lega rase bile cite ni dah abis.tarik nafas panjang aku..hahaha.tp aku rase cite die kejap je dah abis. ntah ape rupe aku iwa n cik lah n ana dalam panggung tu...rase cm kiteorg je yg mcm org xbetol..nak sangat tgok haaa amik ko...selendang aku jadi mangsa cik lah....nk tgk tp tutup muke(cama lah kite kan).:p. ada brother sebelah aku relax je tgk..haha...kesian die aku terpekik2 ketakutan..hahaha....padan muke ko bro nasib malang dapat site seblh aku...hahaha....dah puas tgk wayang time to snap2 pic...ini dia...bilik air pun jadi.hihi...layan~~~~~~~~~~~~~










~TAMMAT~for wayang n snap2 picture,,;p

Ahad, 23 Januari 2011

ZaQuan Adha ♥ Ayu Raudhah

 salam...
saje je nak kongsi cite perkahwinan si kembar aidil ni..ZAquan Adha dgn Ayu raudhah nama sebenarnya Raudhah Abu Bakar @ Che Wan yang  cantik giler walau waktu nikah makeup agak tebal jgk ~weee...0_o.. dengan busana rekaan Man Kajang berwarna krim menerima mas kahwin RM1,888 serta tujuh dulang hantaran daripada pihak lelaki dan berbalas sembilan dulang.





giler secocok~sma padan sma cantik.~walaupun siisteri lg tua..ahakss...

semoga perkahwinan mereka bahagia hendaknye,,no cerai berai ok!,,amin,,:)

jeleskan tgk...teruja giler cantik giler!!

ahakss...opss terselit plak pic rozita..cje je..
lau sekali pandang mcm mjlis rozita bkn ayu..hahha..
tp kan mcm nk sngat jupe die ni..minat giler kat die..;)

:: K A M I L A G I ::

20.01.2011 ~ K A M I .
NoorHidayu Mohd Omar  a.k.a  AYU
Nur'Aqilah Arith a.k.a  EYLA
NurAsnita Asman a.k.a IWA
yeah ini lah kami...kemana-mana bersama..tp kadang kala ada jugak selisih pendapat.. kalau dah berbual n  ketawa x ingat dunia..hahaha....lau giler meroyan dah datang mcm ni lah berjalan seharian dari pg sampai mlm...tp oppsss jgn salah kami tetap balik rumah...lau x balik mahu mak2 kami mengamuk(tp mak ku xsgt
 lah membebel~weee guy jgn jeles)hahaha...

ape pun yang penting kami ENJOY!!...yuhuuuu....yabedabiduu... 
 K A M I ♥ 
me~cute x...hahaha..gedikss~!!~

Jumaat, 14 Januari 2011

SELAMAT PENGANTIN BARU G-JAH

14.01.2011~Alhamdulilah....lagi sorang sahabatku ni telah disunting sang kumbang..=)..SELAMAT PENGANTIN BARU ea AZIZAH DELRIO a.k.a g-jah...semoga menjadi isteri yg solehah..jgn nakal2 lalink..0_o..semoga bahagia hingga ke akhir hayat ... love u so much ny musyuk2 friends...hihihi...

SELAMAT PENGANTIN BARU AZIZAH DELRIO
apit ♥ me   kila ♥ syah ♥ cella
♥ ecah silau beb..pantulan auramu..hihiihi.(oo hanisah),hihi
~kawan2 kegedikan~ 0_o

PENGANTIN TERSENYUM RIANG,
RIANG RIA BERLAGU MENYANYI DIHATI,
WAHAI SAHABAT KU G-JAH SUDAH DISUNTING SANG KUMBANG,
AYU KAMU BILE LAGI...(hihihih gediks ayu)

Ahad, 9 Januari 2011

Patahnya Sayap Hatiku 0_o


dikala memujuk hati yg luka berdarah...parah...pedih...perit bagai patahnya sayap sang puteri pujangga dikayangan (arrh merepek meraban aku ni..:-p..)..ooooo duka & Lara....ooo si dear.... kenapa??mengapa??bagaimana??apa??mana??...waaarhhh kenapa sekelip mata kamu berubah...oohhh My God...dear..... where ar u????..u still in my hearts..

Ahad, 2 Januari 2011

♥ NICE DAY 01.01.2010 ♥


Thanx Dear sbb sudi2 melayan aku ni..datang semata-mata nak kuar dgn aku...agak lme juga aku x dating-dating ni..ape pun lupekan yg lme2 kte buka buku baru di tahun yg baru ni k abg ♥ ...0_o ...Kali ni kuar kiteorag g tgk movie "HANTU MAK LIMAH BALIK RUMAH" n g pekena KFC (my favourite~thanx abg) ..movie ni dah lama dah kuar tp still kat wayang ramai lg..adoiii capek deh dapat duduk sit A depan tu...tgk mendongak...sian my Dear terpaksa layan je...hihi.. tp nasib bek cite ni best jgk..bergelak sakan kiteorg tgk..hahah....fun gilerr....thanx ijul..♥

pengarah : mamat Khalid
pelakon : Awie, Johan Raja Lawak, Delimawati, Ummi Nazeera, Avaa Vanja, Nadia Mustafar, Shy8, Zami Ismail, Man Kadir, Pekin, Dewa, Sofi Jikan, Kamarul Yusoff, Zainuri Berita Harian, Azman
Filem Hantu Kak Limah Balik Rumah adalah kesinambungan daripada filem seram komedi ‘Zombi Kampung Pisang’. Filem ini masih lagi mengekalkan genre komedi seram seperti sebelumnya, namun begitu filem ini juga bakal menampilkan kejutan demi kejutan.
Husin yang telah lama bekerja di Singapura mengambil keputusan untuk balik ke kampung halamannya, Kampung Pisang. Apabila pulang ke rumahnya, Husin hairan melihat perangai pelik jiran sebelah rumahnya, Kak Limah yang langsung tidak bercakap dengan rambutnya yang mengerbang. Dia juga mengalami kejadian menakutkan ketika ingin tidur. Husin bergegas ke warung Pak Munawer, lalu menceritakan kepada orang-orang kampung kemungkinan Kak Limah sudah menjadi hantu. Abi Hurairah juga setuju dengan pendapat Husin kerana beliau juga mengalami peristiwa pelik ketika melihat Kak Limah di kawasan kubur. Pak Jabit yang sememangnya bengang dengan Husin (kerana memutuskan ikatan kasih dengan anak gadisnya, Che Nin), menuduh Husin adalah pembawa nasib buruk kepada penduduk Kampung Pisang. Sebelum kedatangannya keadaan aman damai, namun begitu sebaik sahaja Husin muncul, keadaan kembali kacau bilau.
Pak Abu mencadangkan agar mereka menyiasat apa yang berlaku sebenarnya. Beramai-ramai mereka ke rumah Kak Limah. Mereka menemui mayat Kak Limah yang hampir reput. Namun, setelah pengebumian jenazah Kak Limah, kampung mereka masih dihantui makhluk misteri di tengah-tengah malam.
Pelbagai bomoh dipanggil untuk menghalau hantu, malangnya tiada satupun bomoh yang berjaya menghalau hantu tersebut. Hantu apakah itu sebenarnya? Siapa yang berjaya menghurai misteri hantu Kak Limah tersebut? Temui jawapannya dalam ‘Hantu Kak Limah Pulang Ke Rumah’ (tengok sendiri ea-baru tahu tergelak die cam pecah perot.)weee..



 : sangat suke n happy sangat-sangat...thanx sangat2 ijul.. nnt kite kuar lg ea..0_o.. :
- LOVE U SO MUCH -

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...