Followers

Ahad, 27 Mac 2011

OMG!!!!!. Ex-GF Nabil(raja Lawak)...!!!


u see IRMA HASMIE....oMG!!!... ala2 teruja aku tadi bile g Pesta Konvo UTM Skudai (menyibuk kan aku g pesta org)..niat g nk cuci-cuci mata dgn kila, aisyah n maizan ni..xnak beli barang ape-ape lah konon. tp Ppuan hampeh dah g sane selagi wit x habis semua barang lau bh nk beli..hahha..
~tERuJA sEKETiKA~dok syok beli-beli barang tetibe si pijan ni ckp ada IRMA. tanpa segan silu aku tego "kak Nk Bergambo blh??"".boleh......(tp disebalik blh ada cerita yg tersembunyi..hahahha~wat malu je..hahahhah.) pastu aku bergambo lah dengan irma hasmie. cam tak caye leh jupe die. aku mmg suke tgk muke die. bile dah jupe depan-depan adoii sweet giler die. lagi-lagi bile dah bertudung, walaupun gaya simple tetap cun n nice+shantekk... 

-IRMA HASMIE-
sweet kan...shantikk....^_^
EYLA AYU..kami pun suwettt kan....tomelkan...
hahahaha,,pheewiiiiit...kahkahkah...

Jumaat, 18 Mac 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute

Contest dari Fadhirul Ahmad

Contest Again..^_^..yom kengkawan ramai-ramai kite join contest lagi...
mudah je juz follow step dari TuaN Empunya Contest Fadhirul Ahmad@Budak Kampung.. xpun follow ape yg aku wat ni..hahahah....tp tak jadi winner jgn salah kan aku..:p

************************************************************
  1.  Mesti follow blog http://fadhirul1311.blogspot.com/...tidak wajib pun follow tp haruslah nnt markah   kne potong...hohohohoho...rugi-rugi...ngehehhe...:)
  2. Buat satu entry dengan tajuk "Contest Adik-Beradikku Yang Cute"~Dalam entry tu mesti tampalkan sekali banner dan link terus ke entry contest ni.
  3. Letakkan sekali banner contest ni kat sidebar beserta link skali.Bleh x??^_^
    pastinye boleh kan..kan..kan kengkawan..:)
  4. Letakkan satu gambar ja yang sesuai dengan contest ni.Yang penting,pict toh mesti lah pict adik-beradik korang.Tak kisah la letak pict adik,abang,atau kakak.Kalo anak bongsu atau takda pict adik-beradik yang sesuai,yang angkat pn boleh.Kalo semua skali pun boleh.haha.
  5. Napa pilih pict ni???Tulis huraian secara ringkas dan padat~
  6. Dh siap,tinggalkan link kat comment
  7. Tag kan sekurang-kurangnya 3orang member.Kalo ramai,lagi bagus.Ye x??hehe.Dan pastikan diorang taw.
  8. Tarikh tamat contest : 10 April 2011 sebelum pukul 12.00 tengah malam

**********************************************************
CONTEST...CONTEST..
Gambar yg dipertaruhkan


Cute tak??comel tak??..tgk lah sape ucu die..hahaha...hohoho so hot so perasan sangat aku ni..hahaha...
kali ni aku pertarukan pic my first nephew(nursafuha)..sebab die dipertaruhkan kerana bagi aku die sgt bijak.die yg sangat comel...yg sangat cute n sangat debab..di mana ada cmera di situ ada die..hahaha...nk menyengih aje..tu yg buat die semakin debab..debab dan debab mcm ucu die jgk..hahaha..
lagi satu pic ku gadaikan..hahaha...OMG!!Fuha tembamnye...cam nk gigit-gigt pipi die... 
***muah baby***
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Dengan Rasminye aku mengeTag 5 org :-
-eyla-
kengkawan yom join contest ni..;)
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_


Rabu, 16 Mac 2011

:Majlis tunang :~Shairah & Fadzly


..Tahniah Shairah & Fazdly...

13.03.2011~ uiiit lepas majlis siti marian aku n the geng bergegas ke majlis shera ni...tp hampeh sampai-sampai dah kena sunting dah dgn kumbang pujaan hatinye...baru nk tgk saat-saat disunting...disarung cincin...best erkk adoiii aku bile lg erkk???mst semua nk th kan...:p,,,pe pun sabar ea...hahaha...^_^..uiit cm aku plak yg x sbr..hahha...
ok2 ckup sudah aku merepek!!!!...york layan pic shera ni...

Ni lah Bunga yg dah disunting..Tahniah ea yunk..
org kata waktu2 dlm ikatan tunang ni lah bnyk dugaan yg akn datang..
hope ko sabar n tabah menjalaninye..
aku doakan ko semoga bahagia hingga ke akhir hayar bersama
pasangan ko(fadzly)..amin...
Sha & Fadzly
SHantekk kan...sha dapat 2 cincin tu..
merisik n tunang..cicin belah rotan+batu permata..
hantaran belah perempuan(syah)-blue..
hantaran belah lelaki(Fadzly)-purple
yeah!! ini KAMI...
kami yg memeriahkan lg mengepohkan
dan menghabiskan makanan..hahaha
kami semua juga yg gilerr bergambar,
xpuas duduk..diri pulak..hahaha
Me n Shera
opss tukar pose..hahah...^_^..
i like..like...:p
Sha & Kila
Nora & Sha

Sha & echa
Sha & Aisyah
gileeerrr suke tgk gmbr ni...
ayu x??hahaha...ni lah aku n aisyah..
last picture~kami beramai-ramai dgn ina(bju pink)..
dah bertahun x jupe die,,,baru nk jupe...xberubah bdn die mantein..
hiih...best taw dapt jupe kawan2 lama2 ni..
****************************************************
END the StOry
TAHNIAH SYAIRAH & FADLY
moga berkekalan hendaknye..amin..
*****************************************************

Selasa, 15 Mac 2011

Selamat Pengantin baru :: Siti Mariam & Md Harun

SeLamat Pengantin Baru
~Siti Mariam & Md Harun~


semoga berbahagia selau ea yam...alhamdulilah  lagi seorang kawan aku dah digelar isteri org ko kan best-best..^_^.
so xmo nakal2 lagi..lau dgn husband ko terpulanglah..hahaha...dah sah kan....:p..
yam... nak mintak maaf!!!  aku nk wat akuan secara terang-terangan ni...hahaha...
ko nk tahu x aku wish kat  wedding card tu "selamat pengantin baru Siti Mariam & Jamil"...aku salah.. Jamil nama Ayah husband ko..
patotnye Harun Kan...sorry doory strwabery baa...:)
kalau ko ada terbaca jgn gelak taw...aku malu..hahahahaha..
dah balik tgk nama kat kotak yg ko bg baru perasan...
malunye....:<<..huhuu..


suke dapat amik gmbar kan..
sempat jgk lah bergambar dgn N & tati...
dah lem xjupe...
oppsss zila cmerawoman kami..so x dpt lah syg kite bergambar
sama-sama..;'(.


************************
*********************************
AKSI CUCI MATA

gile bergambar beraksi...hahaha....cik Qieqil kamu jgn jeles ea....kamu pemandu xleh bergambar cm kami bahaya syg..hiihhih....
pastu kan yg ada dlm hp c.ayu xde gmbr Qiqiel n aisyah...
nk tggu upload rase lme pulak..so pic kami ber3 je lah yg ada...yom Qieqiel layan pic kami yg very the class n delicious gitu...hahhaha...



sekian sudah cuci mata...^_^
TAMMAT

**********************************
************************************************

Isnin, 14 Mac 2011

PART 2 : Sanding-Cousin Wedding (AYIE & FAI)

cOnTinue Part Two story morry.....^_^
mak oiii ko ayu x hagak2 nk wat 2 entry adoii mkn mase lmenye...huhuhu...
ni line lah punye pasal..pnt aku update je line blur...tension...tp relax cool babeh ape pun terjadi ku kan teruskan dgn story moory aku ni..layannn ...calobeteh...;)

KOMPANG DIPALU PENGANTIN BARU
DUDUK BERSANDING TERSIPU MALU
KOMPANG DIPALU PENGANTIN BARU
MOGA BAHAGIA KE ANAK CUCU

Selamat Pengantin Baru
AYIE & FAI

ni pelamin die...cantik kan...pelamin nye putih.
makan damai putih biru...
baju: ada kelabu n lain2 xsure sbb x tgk sampai abis..^_^
pengantin bersama pgntin yg dah lme..
very the gilerr gambo..hahaha...:p
(uiiit kak yana gurau je-tp btolkn).hihihi

makan damai--biru & putih=nice color kan..

kek very the delicious...aku dah mmg gile kek...
perh lagi ada Cup cake yg menjadi kegilaan aku..
ermmm really mmg sedap..
_fai order kat mane ni??_//hiihi..nk lagi..hahaha

hahah~gediks...aku lah satu2nye yg x kawin lg..
jeles..jeles..hahahah

aku;fai;ayie;kak yana
abg zali;fai;ayie;kak yana
ni family belah maknye ayie(makcik aku jgk..:)..
ni family belah ayah ayie(atok n mak cik aku jgk)..
terasa kuat btol persaudaraan kami.,.hahaha

yg baju merah tu..knal kan..:)]
ni lah juru makeup aku.,.
me&pie

wajah ku bile sedikit di make over..hahah
si gg arnab...haha..
si mata sepet...hahaa


: alhamdulilah selamat sudah ayie di gelar suami org,,hohoho...tahniah kat ayie n fai...
then buat kak yana..thanx kerana sudi mengubahsuai wajah ku ni..hahaha....menjadi ayu yg semakin tembam n ayu ke>???hahaha...perasan nye aku..;p,,
ape thanx jgk kat my mak cik mama & pak mat.. sudi2 melayan aku 2 hari 2 mlm...yg pastinye kat sana makan x sudah2...:)..pe pon mmg  best..kak yana nnti kite jupe lagi taw..love u sis..muah.. :

Ahad, 13 Mac 2011

PART 1 :Akad nikah-Cousin Wedding (AYIE & FAI)


KluanG im CominG..!!!...waiting me ok!!..
uiiitt xboleh belah..kluang xlari lah...ko je yg x sampai-sampai ayu kat kluag tu..hihi
tp cop-cop...aku dah sampai wooo....nekad drive sendiri tu dgn menaiki kete comel aku tu..bertemankan emak aku..hihii...lau g sorang takot lah..^_^..kalau x disebabkan akak sepupu aku ni sis yana n cousin aku kawin  then mak aku yg sungguh beria2 nk g , mungkin aku x senekad ni kot g...semangat blik keje ari jumaat pas magrib terus gerak g kluang...yg xleh handle ada lah sorang ni cm xcaye aku blh g...siap tnye berulang-ulang..."betol ni ayu ko nk g??nekad ko nk g ayu??"..dgn selambar aku jawab YUP aku nk g..mak ayah n abg aku pun percaya kat aku..:)..tgk xpasal-pasal 2hari 2mlm woo~knon nk balik sabtu,digoda oleh sis yana dah berubah hati balik ari ahad...:) alhamdulilah pergi balik aku selamat..yes!!!! boleh g lagi nnt sbb aku dah th jalan..hihi..

Yang kawin Cousin aku Ayie(boy)..so kire kami2 semua mendapat jemputan khas lah kan. bertandang ke rumah pihak pempuan...best2...kedatangan kami satu penantian..hahaha

    *majlis 12.03.2011

    *Majlis akad nikah pagi 12.03.2010.(buat kat umah pihak ppuan).
    .



Tahniah utk Ayie & Fai..
hanya sekali lafaz dan mas kahwin sebanyak rm123... Sah!!sah.... dah digelar suami isteri yg sah..bestnye..:)
(bak  kata imam "dah boleh rapat2..lutut bertemu lutut..cium lama-lama tp dahi je dulu..salam lama-lama"..hahaha... dah si pengantin tersipu-sipu...pandai pak imam bergurau je... i loiikeddd...^_^,,
Start dari arini bermula detik2 baru yg akan di alami oleh pasangan pengantin...so ayie n fai aku ucapkan semoga bahagia selalu hingga ke akhir hayat kalian..igt pesanan imam jgn dibuat main dgn 2 perkara...paham2 lah ye..imam dah ceramah panjang kan..;)..sampi goyang lutut bile duduk dah lme sgt,,hihih...tp imam tu mmg terbaik woo...pandai bergurau ea...suke wat aksi org bru nk terlelap lalu terjaga dibuatne, suara nye yg tibe2 lantang mengejut,,hhihi..





ni hantaran dari pihak kami(lelaki)...dgr2 hantaran ni pengntin wat sendiri,,,uiii kreatif jgk ko ayie..nmpk je cm biase2 je rupenye ada bakat kan...:)..tapi kan ni je pic yg dapat snap...yg belah ppuan xsempat lah aku nk snap...








Kami yang kegilaan bergambar..terasa ketika ini kami je wanita yg ayu..kahkahkah...hahahaha....yg tudung merah tu lah akak sepupu aku..sis Yana... dah kawin dah~harap maaf buat sape2 yg berkenan..not availbale..full booking,...hahaha...opsss sorry sis yana..gurau je....hahahah.. sis suke kan pic ni..hahaha..tp opsss pagi fresh lagi kan...simple2 je..hahah...tggu story wedding PArT 2..like it..^_^..








haaa...ni lah husband die(anakku sazali bapknya cik jamil).hihii..opssss...terlebih sudah..hahah..nmpk je cm serius si suami ni..jgn xth gile bergambar cam kami jgk....sakan...ahahaha....laki bini sakan bergambar....hahaha..so sweet..^_^..





P/S : cerita x habis lagi....nantikan nye di Part 2...hihih,,,,ceh perasan aku cm ada yg bce je blog aku huduh n x glamour ni..hahaha...ape pun tggu ea... PArt 2 coming..:)..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...