Followers

Jumaat, 20 Mei 2011

BufDaY My Ladies Boss

i just want to say happy birthday to you Ms Tan Mei Ling a.k.a Joanne...Bini Kepada Mr Lim Eam Chuan..selaku bos kepada pekerjaan ku sekarang..Semoga Bahagia Selalu n Mantein berat badan u.;)chewah..Joanne thanx sbb jadi Ladies Bos sporting kadang-kadang ada juga yg wat aku hot.hihih..ergghhh bile dah hot tu jam juga rse nak berenti..diam x diam..pastu nak benti..nak benti yg xjadi benti sampi skrg kerja dah 3thn 1bulan kat cini..;))...
kalau pikir boleh gilerrr kerja sorang melayu..datang masing2 wat hal sendiri..tp sib bek aku ni saborr n ada bos yg sporting..so bertahan sudah..selagi mampu..tp yg penting g kerja hari2 xde nk wat ketupat kat cni..so kurg ckit dosa-dosa kecil..hahaha...(terasa bukan prangai sebenar)..hahhaha....ape pun yom layan pic ni..sweet taw bOs kite belikan kek kat wife die siap ada I LOVe U...hihihi..

 Joanne-cantik kan..ratu iac..haha..

usia nye yg kini 39thn

chill...3ladies only..

joane & andy(adik kepada joane merangkap manager aku)

aku n acc aku ni..ms liew..
tiap pg biasa kami berdua je..
masing2 wat hal sndiri...
bestt...;)))))))....

Ahad, 8 Mei 2011

Selamat Hari Ibu ♥PN.NOR RAHA♥

Salam 1 Malaysia.....
Salam buat semua emak,ibu,mama 1 malaysia terutama buat emak aku PN NOR RAHA BTE MOHD SOUT..Disini dengan berbesar hati abg,kakak n adik nak ucapkan  SELAMAT HARI IBU kepada emak aku.. TERIMA KASIH EMAK pengorbananmu melahirkanku,membesarkanku n mendidikku tak kan penah ku lupakan sampai bila-bila walaupun mulut ini kadang terlepas kata & terkasar bahasa ayu tetap sayang mak ketat-ketat,maafkan ayu sering kali buat emak kecik hati dengan mulut ayu yg celupar ni..Maaf Emak...kau lah segalanya bagi aku...Emak ada secebis kata-kata yg ikhlas nk ayu coretkan semata-mata untuk mak.(walaupun ayu th mgkin mak xkn bce tp xpe biar blog bukti yg ayu syg mak sgt2)..


Emak..
Kaulah segalanya bagi aku,
Terima Kasih tak terhingga,
kerna melahirkan,menjaga & mendidikku sehingga menjadi dewasa seperti hari ini,
Jasa & pengorbananmu akan ku semat dalam hati sampai mati..

Emak..
Andai mak baca blog ayu ni,
ayu nak mak tahu,
ayu sayang mak sangat-sangat,
andai ada sesiapa yg cube buat mak bkecil hati or marah2 mak,
ayu akan sentiasa dgn emak sampai bile2.insyallah..

Emak..
Terima Kasih..
Sayang Emak Sangat-sangat..


KHAS BUAT EMAK Aku & BUAT MAMA,IBU dan UMi 1 Malaysia..


EMAK kami Semua Sayang Emak..
Walaupun Semakin Hari Emak semakin Sensitif
Sedaya upaya Kami akan menjaga hati Emak dgn baik..(insyallah)
Terima Kasih Emak..
TERIMA KASIH DARI KAMI AYAH,ABANG,KAKAK & ADIK.

Sabtu, 7 Mei 2011

yes!! mmg die buah hati saya..so what?


Ceh kau ayu title xnak gempak lagi ke..hahaha.. buat readers yg membaca jangan lah mcm nk terkejut sampai nk terkentot pulak..kang pushh...angin je kuar tetibe..hush xmo..xmo nnt musyuk..hahahah...kang hangus lapy korang xpun terus kne virus..hahahahha.....gilerrr kentang arh...:)..die dah mule..mule nak merepek..hahha..stop ayu!!!..

Sebenarnye saje je nk meluahkan rase happy yg tetibe melanda pada  06 Mei 2011 berhari kan jumaat...;)..
sebenarnye kan...sebenarnye...hari biase je mcm selalu tp si DIA telah membuatkan hari ini ada lah hari yg special,apabila DIA menghantar pesanan ringkas sms dan mengatakan "NAK DATANG SANA LAH MALAM NI".walau ia merupakan pesanan ringkas yg mmg betol2 ringkas ayat nye dah cukup buat aku..aik???biar betol tetibe je..hahhaha..tapi dalam masa yg sama girang x terkata..sangat hargai usaha die utk dtg jupe aku..thanks You so much dear...awak saya sangat hargainya..

Sementara menanti DIA sampai tetibe mak ajak g kedai..so g lah  jap kan bawa mak then tetibe dapat lagi pesanan ringkas dari DIA "JALAN JEM TERUK NI"..dalam hati xpe abg,syg tggu..;).. tapikan bile balik je umah DIA dah ada depan rumah..tersenyum aku sampai telinga ..abg ni noty taw..hihih...miang nye aku..
then aku pun siap2 n kami pun huh ngedate lah tggu ape lg..haha..dah mlm2 ni biase lah makan je lorh...mmg puas gilerr burger sebiji+mee hun tomyam..DIA ckp xpe harini hari aku..ikut suke aku nk g ane n nak jalan mne2...berbunga-bunga hati ni seketika tadi bile die ckp cmtu..then terpikir MEMANG DIA BUAH HATI AKU..Sekian Terima Kasih..hahaha.....ape pun terima kasih abang ...Sayang awak Ketat-ketat taw..;)..


~TAMAT~

Opocot....terkejut taw kawan-kawan buat suprise..;)..Terima Kasih Sayang

TERIMA KASIH to AQILAH,ASNITA,AISYAH.HANISAH & ROHANA..

Juga buat mak2 korang yg terlibat menjadi cHef makanan utk Suprise aku ni..:)

SAYANG KORANG SAMPAI MATI...
mudah-mudahan Persahabatan kite kekal abadi selamanye hingga ke anak cucu...
Blog ini aku jadikan sebagai bukti yg aku Sayang korang Sangat-sangat...



23.04.2011-Suprise Party UtK aKu!!!!...Really????huhu..Aku rase bersyukur tak terhingga..ucapan terima kasih kat kawan-kawan rasenye x cukup nak balas ape yg dorang usahakn n dorang semua Buat untuk aku..kalau dengar sebelum si kawan-kawan aku cite paling kecian bile masing-masing terpijak lecak,sib baik x jatuh tergolek taw kalau x kantoi suprise korang..hihihih....N paling buat dorang rase x best bile datang2 aku dah cantik...(cantik ke??).hahaha...arrhh yg penting time datang aku x pakai bju tdo..hahaha...


korang tahu aku mmg semangat siap awal waktu tu..abis dah kne warning pkul 9 dah kne ada kat kfc...jangan lambat!!..makan free sape yg xsemangat kan..lg2 time besday girl...comfom mkn sepuas-puasnye..hahahaha...
tp really mmg x sangke korang wat suprise sbb yg aku th kwn2 aku mmg time2 besday aku ni bak org ckp bulan gelap..poket kering..hahaha...termasuk aku..;p..ape pun thanx korang semua..

aku,kila,nora...
aku & echa

wow!!!..Aku tergoda keranamu..
dari kerana mata...
kila,aisyah & Rocha.;)

Boria Kg PGB..hahaha..
ana rafali & nora danish..opss..haha
bergambar bersama besday girl..
uiit teruja dikelilingi penjaga ni..
terasa selamat seketika...hahha 

1st : terima kasih emak amik kan gambar kami..
2nd : terima kasih kawan2 sampai hujung nyawa xkan pernah aku lupekan korang..kecuali aku ilang ingatan..hihih
3rd : aisyah thax pic..kredit to u for edit mengedit ni..hihih..nice lagi2 bile ada muke aku..hahaha...teruja ko..;)..
 p/s : abaikan tarikh entry ni dibuat..hihihi...dah berlapuk cerita ni tp baru arini sempat nak update..almaklumlah lah sekarang dah ni bz mengalahkan org ada ank 5..hihiih..

Ahad, 1 Mei 2011

3 tahun vs 22 tahun

Cake for me from my boss & staff improved Alliance concrete Sdn Bhd..thanks uolsss terharu sangat-sangat walaupun ia disambut sehari sebelum tibanye birthday(22.04.2011)..agak-agak terkejut juga..ceh yeye je padahal aku disuruh pilih nak kek ape..hahah.tp paling best dorang ingat tu bile besday aku..bos mmg terbaiklah.sporting gilerr kalau bab2 mcm ni..(ayu punye pasal~yeelah tu boss)..^^..

Peace..kini aku genap 3thn bekerja dkt IAC ni & usiaku kini 22thn..semakin hari semakin tua..hihi..
biasa lau dah semakin tua ni.soalan yang bakal dilalontarkan 1 je BILA NAK KAWIN???...adoii bile nk jawab terasa mcm artis fasha sandha gitu..kahkahkah...


Happy Birthday to me..
"Ayu Jangan Nakal-Nakal taw,Tingkatkan Prestasi Anda"
hahahahaha...

^_^...like this cake...sedap gilerr!!

Iac Staff_ms liew^ayu(me)^maggie^Joanne
Ladies Only

all staff Office...sikit je kan..hahaha...aku je satu2 melayu kat cini...:(..
tp ada masa seronok, ada masa bosan..xde kawan nk ajak buat ketupat..hahaha..
ape2 pun thanks you so much to my boss n staff IAC...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...