Followers

Rabu, 17 Ogos 2011

Testing . . Testing 1 2 3 .......


Assalamualaikum ,
Testing...testing Samsung Mini Galaxy .. taraaaaa......






























yeah itu dia Samsung mini galaxy milik kawan aku yg tepi tu(iwa)...saje je nk test camera hp baru die...
sangat best cume touch2 je(hihhi~cam jakun pulak aku)...dalam diam iwa ni dah beli hp baru taw..
iwa....c.ayu berharap iwa tidak cuai taw..xmo dgr masuk dalam mangkuk jamban lagi taw...xmo dgr jatuh kat jalan raya masa bawa moto taw....hihiihi....

kata2 meraju : iwa...yunk...belanja cik ayu blackberry yunk...hihihi...alaaa satu je...x mintak banyak satu je...boleh ea..please.....;))...iwa kan shantik....comey...n gebu... boleh kan..;))

Selasa, 16 Ogos 2011

Berbuke Puasa Dengan Incek B..

Assalamualaikum,

Akhirnye . . . dapat juga berbuka puasa dgn incek B aku . . sukenye. . Terima kasih abg. . tapi abg ape kne ngena dgn gambar jambatan desaru ni ? ? ? ? . . .
gambar ni aku copy je..sbb nye aku xlupe nk amik gmbr . . . hihihihi
credit to http://www.hazwan.com . .
pelik tapi benar. ? ? . . chewah..yang sebenarnye aku buka puasa jauh nun disana. . planning buke puasa kat cini2 je. lagi lah lau ikut tekak aku ni,aku nk makan KFC wah almaklumlah dah lama x makan KFC ni , tapi tup-tup fuyoo anak cik omar berbuka puasa kat rumah cik wahid lah. . . adoiii malu lah,malunye berbuka puasa sampai Kota tinggi sana(lokheng). .jauh ke? ? hihih.... xde lah jauh sgt kan..disebabkan lalu jambatan desaru baru ni ape pun jadi dekat . . lebih kurang 40 minit je dah sampai..

seronok berbuka kat sana, Family Incek B yang sangat-sangat sporting. .terima kasih semua. .;) . .
terima kasih sekali lagi kat Incek B aku ni menunaikan janji buke bersama . . :)).. nanti nk buke sama-sama lagi ea. . kite buke umah syg plak..hahhaha(hamik ko nk tgk malu ke x,msti Incek B aku ni segan punya).ha ha ha. . .xpe2 lau malu kite buke kat luar ea..

yang lagi seronok balik dapat ole-ole Buah Pulasan, suke aku tapi yang lagi suker gilerr akak aku, die pulak yg over makan. . .hahaha. . siap amik bawa balik umah die..tup-tup yg habiskan ayah aku. . . fresh dari pokok tu..aku mmg suke gilerr pulasan..puas hati mmg terbaik dr ladang! ! ! ....

p/s : kami tak de bergambo lah kali ni..almaklumlah kami bukan berdua..segan lah nk bergmbar ada akak Incek B aku..hahaha...(Incek B siap sound x bergmbar pulak arini)...hihihi...  


Selasa, 2 Ogos 2011

Suatu Ketika..

Suatu Ketika.....
Orang cakap perkara yang berlalu usah dikenang..
Tapi bagi aku perkara yang lama yang ada pahit manis nye jadikan ia satu pengajaran.
tak salah kan???...

tiba-tiba teringat bibit-bobot perkenalan kami.
so sweet...(oii ayu jgn over ko dah ada pkwe skrg)..
alaaa....bukan ape pun juz cerita je..
hiburkan hati sendiri...xpe kan??boleh kan??

dulu time bulan puasa kadang-kadang kite g bazar sama-sama kan..*dah terbayang ni,ble nk g lagi erk??..hihihiih..
tapi rase nye kite xpnah buke sama-sama kan...kan...
macam teringin buke sama-sama..tapi x mungkin lagi kot boleh sama-sama lagi..;((
kamu..kamu walau apepun jasa kamu kat saya akan saya kenang n hargainye..
kamu-kamu kalau saya ada salah maafkan saya ea..
kamu-kamu Selamat Berpuasa...

~ kalau rase entry nk NTAH APE-APE ABAIKAN SAJA,IANYE HIBURAN HATI SI PEMILIK BLOG...;))~


****ENTRY BAGAI TIADA MOTIF & KESUDAHANHYA****

Isnin, 1 Ogos 2011

♥Bermulanya Ramadhan ♥

Assalamualaikum semua ,

Bermulanye Ramadhan Pada tahun ni, 1st day Bersahur tapi lom time buke lagi ni. Mudah-mudahan kite diberi peluang berbuke puasa untuk hari ni so SELAMAT BERPUASA SEMUA..Okey!! 

Anyway xmo lah cite panjang di pagi hari ni..Start dari semalam dah pasang niat..harap puasa tahun ni berat badan aku ni turun..sekarang ni rase badan dah berat sangat.bukan rase saja malah siap timbang..Ooo Tidak!!! sure comfom!!mmg aku dah gemok!!..bagi lah aku pkai baju raye aku yg tahun-tahun lepas..kebaya??kurung moden??arhhh semua x lepas...adoiii seksa nafas mak oii...hihihi.. 
Diri terasa lagi gemok bile ke mana saja org berkata "haaiii sihat ayu,hati senang ea" yg aku mampu tersenyum(kadang betah jgk..hahaha)... tp yup mmg aku mgaku mmg betol aku dah gemok..adoi kembang semua ni woiii.....

Sangat Berharap aku yg kuat makan ni. dapat kurangkan makan..xnk lah dgr org tego lagi..dah kawin?? anak berapa??i sey aduh cm ku nk tampar je mulut yg bertanya itu,tidak lihat ke mereka aku masih available tp im not single..haii stress..stress.....Harapan penuh pada Ramadhan thn ni..so buat diri aku sendiri.semoga berjaya ayu.."incek B aku pun berkata "CHAYOK sayang!!"...♥

SELAMAT MAJU JAYA ayuOmar..



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...