Followers

Jumaat, 30 September 2011

Mood Syawal : CeLLa House

: Assalamualaikum :

Open House
Raya..Raya..Raya..
makan..makan..makan..
Dah sinonim..tapi jgn lupe maaf bermaafan antara satu sama lain..
tp kan uh bile nak slim mcam ceLLa nie! ! uh sangat cemburu !!hahah..chewah..

Owner Rumah Cella & adin..
N0w dirumah mereka..Rumah baru pasangan Pengantin Baru..
semua Baru belaka lah..memang TipTop & Terbaik la Cek Lah ni..hihihi
Suka tgk Mereka berdua..Serasi Bersama... beb aku doakan kebahagian korang,,;))

Jambu x yg duduk kat tangga uh! !..ahaaha
sedo..sedo lah makin hari makin sihat kamu ! ! 

Hai jan ape yg ko suke Beno..
ekh jan thanx menjadi juru camera dimana aje..
i like bergamBO ! 1..hihihi

aku n Apit..uh mcam kurang sopan kan apit..
Gadis berposing di tangga..uh cOmeL kan !.:;)

Posing Abis kat rumah Baru..uh tgk lah gambor ni semua...
banyak Beno padahal org sama je..hihih...






Jan await hang macam gedik sgt..? ?. hihih...
kami tu Gadis2 steady je kan...hahaha

Apepun Terima Kasih Sangat-sangat Kat Cella @ Rosnah jemput kami semua BerOpen House dirumah kamu...kami ni mmg suka bab makan2 ni..hihihih....tp beli dah gemOk mula nk rungut..:;p..
TERIMA KASIH CELLA  & RADIN..
SELAMAT HARI RAYA..
MAAF ZAHIR & BATIN.

Rabu, 28 September 2011

Cume Makan-Makan Jerk ! !

: Assalamualaikum :

Tarikh : 23 September 2011
LokaSi : umah Kite
Menu : soto,laksam,kuih muih..(xdapt nk snap pic,bz sgt~hihih)

very the simple majlis , tapi hoho siap amik cuti woo jumaat... wajib cuti ! ! dah kne warning dgn my sis. ;)..
tapi alhamdulilah semua berjalan dgn lancar n paling penting makanan cukup..;))...

yg paling best b terkejut ramai kawan-kawan yang datang..x sangka...thanx korang...
terkejut jugak mak ! ! ramai ! !...seperti tidak dijangka...kawan-kawan saya memang best ! !
terbaik lah korang semua..Lov u all So much..


kesian awak-awak semua kne duduk dekat bawah..maap ea..kerusi tidak mencukupi..
dan buat yg duduk terselit-selit tepi dinding kite minta maaf jugak. umah sempit..ihihhi..

yg Buat lagi SUPRISE ! ! si Jantung hati datang jugak...katanye x jadi...tapi Suprise tetibe col
"abg,dah depan kg,jap g abg sampai"...uh terkejut tapi jadi semakin happy...satu family...mereka datang dari kota...balik kota malam tu jugak taw...ooo terharu nye...terima kasih kamu..kamu semua sudi datang...

  



sayang xdapat snap pic dg sijantung hati kite auw. . . tapi xpe yg penting hati senang...oo yeah ! !..
hahahahah....:))))~hati mule berbunga-bunga seketika~..hahahah..

KAWAN-KAWAN : terima kasih sangat-sangat sudi datang.. hope persahabatn kite kekal dunia akhirat amin...Bulan Baik..hari baik.. aku n Family aku nk ucapkan Selamat Hari Raya...
andai kata-kata selalu menyinggung...pandangan selalu sinis..layanan tidak mesra aku minta maaf banyak-banyak....maaf yg luhur dari mata turun ke hati♥♥..

Selasa, 27 September 2011

Mood SyawaL : Nana Live House..

Assalamualikum..
Next Destinasi : : Nana Live House..
Menu : Roti Canai (fresh masak terus makan)...
memang sedap ~ power lah tu yg wat nk g umah ana je...hahaha...
sbb roti Canai terbang ! !..hahah...

Ana xde pulak pic raye ko sorang...sory i copy n paste foto kamu..
Ana  thanx ea...roti canai memang terbaik..
Ana walaupun aku tahu Kolestrol tinggi..
uh x boleh tahan makan juga ..
hihih 2 keping.;p

uh sangat kenyang ! !
menyando je tahu..hahaha

Pahlwan Melayu Sejati  ! !
iwa n ana aku respek ar ngn mber ko budak2 JNS...
ni baru name nye raya.. 1set lengkap bersamping & songkok.
memang gua Tabik lah~~..hihih

tak abis-abis nk bergambO..
membebel cik Ta,...hahaha

Huhu...special kan minah ni je yg ada pic sorang..
over taw..tp kan die ni g mane2 baju ada je sama dgn org! !
hati-hati yunk jgn ada hati yg berpaut kat kamu..hahaha..calOoo beteh ! ! kang lObam biji mata ! ! kah . . . .kah . . kah. . .

to naNa live : thanx again yunk...Selamat Hari Raya. . .
maaf Zahir & Batin..
Dan Tahniah dapat anak buah baru..;))
tahun depan stock duit raya bertambah lah jawabnye..hahaha


Isnin, 26 September 2011

Mood SyawaL : Aisyah Zaidan House

Assalamualaikum , ,
Aisyah Home~ nyum..nyum...;))
Selagi x habis raya lagi ni..memang x abis update pasal makan.! . open house !. makan ! hihihi..
tapi makan kan..makan mmg Haruslah~..


woO...siapa itu gadis merah jambu..
phewit! ! ..ush anggun mempesona..
aishh bodek je dah dapat mkn free kan....hahaha..

ni lah aisyah zaidan empunye rumah yg wat open house..open table..hahaha...
aisyah thanx ea . . adoii macam-macam kerenah kawan-kawan kite ni kan..gelak nak pecah perot aku ! !..kalau jumpe mesti gelak Kan! !..uh letih..
org raya nak minta Maaf..sedih-sedih tap kite pantang jupe ! !
gelak sakan...tapi mmg enjoy kan...
bergamBor tu dah jadi satu perkara yg wajib...xde gambar xde buktikan.hahah..
so layan pic kami...;))












Kawan-kawan Saya Awak memang terBaik ! !
Kawan Saya Dunia Akhirat...
to Aisyah Zaidan n kawan-kawan sekalian alam..:)
beb,minta maaf banyak-banyak teramat sgt..minta maaF dunia akhirat andai sepanjang persahabatan kite mulut aku ni agak kepocii , terlaser , terkurang ajar. . almaklum lah kadang ble emOsi menguasai diri mula lah kebam bOom! !...ompree,,,,..hihihi... halalkan Makan Minum..
harap Raya tahun depan kite dapat jumpa lagi taw...amin...
SELAMAT HARI RAYA...

*******************************************

SyaWal 1 Malaysia ~ Air TerJun Im CominG

Assalamualaikum , ,

Mood : 1 Malaysia , Menggunakan cuti dengan sebaik yg mungkin . .;))..memanfaatkan nye dgn menghiburkan Hati , Jiwa & Lara.. Ape pun tetap nk juga pergi, Walaupun ada sedikit tentangan tp aisshh pergi jugak..ada aku kisah (ahh ceh ko,last mint konon ckp kat kengkawan kalau x g boleh x~masalah problem~tp shut!! !..siapakah ? ?.)..haha ~ 



planning last minit..ckp je nk picnic lincah kadOk semua..hahah...almaklum lah da bezaman xpicnic..
tu yg nekad g jugak . . kami berPicnic dekat je kat Air Terjun Kota Tinggi.. Padahal masing Poket dihujung ketandusan tapi kalau kata nk pergi..pergi jugak ! ! pandai lah nak hidup kan kawan-kawan . . hahaha . .


Alhamdulilah Perjalanan kami menuju ke destinasi sampai dgn selamat nye..
tapi ushh sebelum kami pergi kami diberi beberapa bekalan oleh mak kila & ayah nye echa ni..

1- Jangan suke-suke sangat,awak semua ppuan..
2- jangan mandi tempat dalam-dalam(echa tu baik2 lemas)..hahaha
3- beg tu jaga-jaga tempat org ramai,jgn leka sgt mandi (terigt echa lagi)..ahaha . . ...
4- Banyak lagi ni kalau cite x abis..hahah. . . (tp ayat ayah echa n mak kila mmg sejibik).

Pesanan ibu Ayah menjadi pedoman hidup kami walau kemana jua berada....chewah...chiLL...hahaha

ceh. . . masing-masing gaya cam nak mendaki gunung jerk. hahahaha . .xboleh blar..
semangat ni . . .huhu

weee** Air TerJun Kota Tinggi..~Smile....
thanx to Auntie tolong petik kan gambO kami..;)

Menuju Puncak! ! kejayaan Pasti...~lalalaala

berendam sakan kwn kite ni ea...ushh 2 jam gilerr sejuk..
naik tegang segala otot...n naik kering tekak..hahaha...

*********************************
AKTIVITI SELEPAS MANDI MANDA~Layan...
snap sana..snap cini..
posing sana..posing cini...
fenin...fenin...tp enjoy! ! ada kami kisah...
kami x nyusahkan org kan..hahaha..

me m my Bff..love u lah....tp xpuas hati ar...
aku nampak pendek...bantot ! !


me n ana..post mengedik kejap..ee..geli je kan..

ana , me , echa ..haii dah mcm sama tinggi pulak aku ngan dorg..
selalu nye tidak..hahaha

alalala...tomey x kami...suweettt! !  ..hahah

Santai ~ menggoda ke ? ? uh chiLL~

hahahah ** Gile Gediks lah ko ayu ! ! 
Perasaan ! ! shok sendiRi.. ! ! ..hahaha

ceh..cis!! bedebah! ! bergambor tp aku xde..
tp jujur : sweet lah gambar minah-minah ni..;)

Glurp..~ berr...tertelan air liur tgk echa ni mkan..
Tapi sabor je lah~hihih

******************************************************
 Next : : KarOk Mood..
ni lah yg aku ckp memang memanfaatkan cuti sebaik mungkin..
enJOY giler! ! ! ..bile gadis bertemu Gadis.. ooo yeah baby..masyukk~.



u see! ! . . . ada yg berkata-kata ke ? ?..mengumpat kah kamu? ? hihihi..chewah..
kami ni kadang2 ada kalanye terover juga... Tapi...Tapi kami ni bukan yg jenis menjaga tepi 
kain org,,buat Hal sendiri sudah . . (opss bebel pulak)..hahaha...
ape pun cuti kami mmg Enjoy ! ! (sampai ada yg mengeluarkan nada merajuk kat aku taw,g mandi boleh,ikut die xmO dgn alasan xde duit. . ...)sis im so sorry next time adikmu ni ikut kamu balik nogoRi ea...hihihih...

Mood SyaWaL : Kak Salina House

Assalamualaikum...
update mood raya lagi....
To Sis Salina Mohamad tQ so much kak...
akak masak memang sedap..mmg Soto terbaik dari Ladang..!!
i like it ! ! ! ! !..Gilerr sedap lah...mak org mak org masak kan...hahaha...

Original Foto Hot mummy..
mmg terbaik..;))...
Soto Kak Salina Power...
ape pun boleh sis..mmg terbaik lah..
patot abg sayang...ahahahha...(gurau je)..;))

Gadis Ayu...opss ayu ke ? ?
haruslah Ayu~lalalalala...hahhaha

alalal yg tengah tu comel an??tp K....T..hahaha(ecah gurau je)..
sib baik kiri kanan ada pengapit yg ayu..hahah..

kak ina..tQ again..melayan kami yg kepoh ni beraya dirumah kamoO..
best lah akak..mmg terbaik..;))..
kak lagi sekali nk ucapkan Terima Kasih..

SELAMAT HARI RAYA..
MAAF ZAHIR & BATIN....
HALALKAN MAKAN MINUM..

kak kami berposing ~jgn mare~..lalalala...:p
cantik rumah akak..;))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...