Followers

Ahad, 27 November 2011

Awak Buat Saya betOL-BetOL TERASA HATI & KECIL HATI

salam ,

Awak , awak buat saya betOL-betOL Kecewa ! ! .mungkin bagi awak ni remeh temeh tapi tidak saya , Hilang dah rase excited . Hilang rase semangat . . Nape erk dgn Awak ni !! . ada something x kena ke yg saya buat... Lelah . . Letih . . nak redha Tapi cam x mampu . .Terpaksa telan pahit-pahit . .
KECIK HATI SANGAT !!

Sekian . .

Jumaat, 25 November 2011

Sayang : happY BirthDay ♥♥

Assalamualaikum ,

 : 25.11.2011 :
Berkata : Nak jadi Orang pertama wish abang , Ayu tahu abang xkan penah Buka n baca benda ni , Tapi Nak jugak bagi Sdedikit Ucapan Ringkas Tapi agak Panjang  . . ha3 . .




Selamat Hari Lahir Abang syg  . .
Selamat ea dengan peningkatan usiamu ini .
ayu doakan semoga abang dipanjangkan umur ,
dimurahkan rezeki  , Sihat Tubuh badan ,
Semoga juga dapat jadi anak yg soleh , abang yg xgarang sgt , adik yg dengar kata, kekasih ayu yg terbaik , Dan kawan yg baik buat semua . . SemOga juga kite di temukan Jodoh , harap ape yang kite Rancang berjalan dgn sempurna seperti ape yg kite inginkan .amin . . .
abg kat sana jage diri baik-baik . .  jangan nakal-nakal . . Love u abg♥♥  , miss u so much ♥♥


 " Sejarah mengajar kita

Menjadi lebih dewasa

Meniti arus angkara
Lupakan kisah yang lalu
Teguhkan tugu imanmu
Doaku buat kekasih "






Song For u Abang ♥♥  :

Yang tulus ikhlas

Ingin sekali sekala dirinya dibalas

Walau hanya dengan dakapan di angin lalu


Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu




Rabu, 23 November 2011

mOVIe : Aku Bukan TombOy

Assalamualaikum . .

yuhuuu.. Movie Time Public Holiday .. memang Hot , mmg ramai kat Panggung . . Asalnye x rancang pun nk g ngOk wayang ni , member Ila (mber ofiz) ajak ape lagi Jom je walau hati berbelah bagi nak g tapi g jugak , hahah ungkal memang begitu kan ,kat kepala pikir timr cuti lah nk jala kan , lau x bile lagi  xkan mandang nak keje je...penat lah weiii . . badan nk kne bersuka ria jugak . . haha. . buat-buat hilang stress . .
 so ape lagi layan cite AKU BUKAN TOMBOY ,member cakap gelak sampai pecah perot tu yang g tgok ni.. 

Bagi aku cite die Ok lah Best jugak sbb pelakOn die pun mmg yang hot2 kan.. ada scha, sam , samsul ada ramai lah lagi...cite pasal pengKid..memang gelak jugak kat Panggung Tapi yg cm xbest bile ending die mcm xde penyudah mesti nnt ada yg part 2 punye . .cerita kan mcm tu lah... dah 1 nak dua... ha3. . 
 so korang lau nk th cite die selanjutnye g lah tgOk...puas hati jugak taw...;)

 Vrooommm . . .Vrooooommmmm...
abis tgOk Movie aku n ila g Dataran . tapi da lambat majlis dah abis..ha3 so datang tayang muka je lah..
Ape Pun tak Boleh  .


Berkata : Alaaa Pic xsempat nak amik dgn ila sbb nye mandang lupe je . .hihih...dok celoteh je haaa ape pun semua lupe...hhihihih . . 


Sabtu, 19 November 2011

Ari ni bufday abg lah . .

Assalamualaikum ,


Selamat Ulang Tahun yg ke .. .. tet.....ha3 . .

Abang , ye die ni abang aku . abang aku satu2nye dalam dunia ni . . die lah abang aku yg susah senang dengan aku . . hi3 . walaupun seringkali bergadOh , tapi aku xpenah jawab pun depan2 lau Gadoh kena marah sbb takOt . . hahaha . .  Sayang ko abang ! sangat-sangat sayang . . 

Abang , aku nak ucapkan Selamat Hari Lahir . Semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki . Semoga dipertemukan jodoh segera (aku nak kakak ipar lah..ha3) . . moga menjadi seorang abg yg terbaik buat adik-adik & menjadi anak yang baik n lebih bertanggungjawab . abang ko harapan aku , andai aku xde jaga mak ayah baik2 taw...:) . . & lastlly hope ko akan wat my bff bahagia . . :) . . syg ko syg jgk kat kwn aku....

Thanx My Lovely ! ! im so happy . .

Assalamualaikum ,

Dengan ini saya nyatakan . . im so happy today !! Terima Kasih Incek B , Terima Kasih banyak-banyak utk harini . .Setelah Sebulan Enam Hari tak jumpe (xde lah lama sgt kan)ha3 , akhirnya dapat jugak jumpa... hihi . . Love u lah lalink. . :-)

Dating Kali ni tak dapat nk snap pic lah sbb lupe . ha3 . dating kali ni habiskan masa g makan , cari barang & tGok Bola (m'sia vs myanmar) berbalOi jugak tgoK sbb malaysia menang mmg terbaik kan.. tetiba "bangga jadi anak malaysia" ha3. . . dan happy sangat-sangat . . .


Ape pun Terima Kasih sangat-sangat abg. . Terima kasih SteamBoat tadi.  . ha3 . . ♥ lep u dear 
Gambar kami 4 tahun yg lalu.. hahaha...

smart Bro . . Jambu . ♥♥

 Copy Paste then crop. so ni hasil nye . . haha...
minta maaf banyak dekat tuan punye pic ni..aku copy x minta izin...he3
tapi siapakah die ni ? ? ?
mesti dah tahu kan ni Incek B aku...
saje je copy suka plak tgok die pkai bju melayu pink...
smart bro .. waa selutt lah . . jambu kamu ...
suke sangat....suke sangat tengOk....walau muke nampak grang..ha3
Love u b...miss u...

Jumaat, 18 November 2011

Picture ReQuest ....


jangan Terkejut tetibe..... ^^

MR MOHD ALI CHEK DEN

Hai cik abang

Menari bossanova
awas lenggang berbeza dari samba
wahai sayang marilah ikut serta
lagu riang bossanova

wahai kawan dengarlah rentak bongo
langkah kanan seperti jugak mambo
awas tuan dengarlah ini tempo
bossanova bukan limbo

pabila malam menjelma
rembulan menyinari cahya
pemudi serta pemuda
bermenari bossanova

bossanova irama sungguh merdu
mendengarnya hilanglah rasa pilu
oh marilah jangan ragu dan malu
menarilah bersamaku

pabila malam menjelma
rembulan menyinari cahya
pemudi serta pemuda
bermenari bossanova



bossanova irama sungguh merdu
mendengarnya hilanglah rasa pilu
oh marilah jangan ragu dan malu
menarilah bersamaku


Ucapan RIngkas

Terima Kasih kerana berjaya buat saya Sakit Hati !!
Sekalung Tahniah Saya Ucapkan !!
Kejayaan kamu ini mudah2an memberi kamu kebahagian yg hakiki ,
Lain kali Buat lagi taw . . suke !! suke sangat . . aptb zasss...

Sekian Harap maklum !!


Selasa, 15 November 2011

Tunang / Kawin : lOVELY FRIENDS

ASSALAMUALAIKUM , ^_+ ,
Perasan tak korang bile musim cuti sekolah tiba je ramai betol orang yang merisik , meminang & menikah kan . . macam seronok kan ? kan ? ..hi3 . . seronok tengok pasangan yg bahagia , pastu tgok orang cantik/kacak dapat makeup2 , pastu uh ada yg jadi raja sehari . .serOnOk sangat . . tetibe terpikir kan kengkawan rapat rindu nye zaman sekolah bersama tapi  bile pikir2 balik kebanyakkan kawan aku ramai yang da di sunting , ada pulak yang dah jadi isteri orang . 
Kengkawan korang still ingat lagi x zaman sekolah...dulu-dulu kite selalu cakap nanti dah besOr sape lah yang kawin dulu kan. . he3 . . Now kite dah 22 tahun kan. . so kite dah nampak sape yg jalan dulu . . best soNok tengok . .bile tengok-tengok gambar korang tunang n wedding aku pulak yg rase excited . . ha3. . tapi turn aku xtahu lagi bile...ha3 .  tggu je lah kan lau sampai seru ada jodoh turn aku plak...hi3.. aku nk mengimbau kembali saat yg aku turut rasa gembira ni.. ikut turutan taw sape yg jadi prince & princess dulu...ha3

***************W*E*D*D*I*N*G**M*O*O*D****************

Rosnah a.k.a Cella/ila
Ni lah kawan aku yg pertama jadi raja sehari...
Pic : tunang & Wedding

Azizah a.k.a jijah
 then jijah plak follow . 
Pic : nikah (alamak jah aku xde plak pic ko n hsband ko) hi3 . 

Noraini a.k.a Ani
ha3 ni sepupu aku merangkap kawan rapat juga..die badan je kecik tapi dah jalan dulu sebelum aku..ha3..
Pic : Tunang & wedding

***************E*N*G*G*E*M*E*N*T**M*O*O*D****************

Nurul Afifah a.k.a Apit/pipa
pic : Tunang..
maybe next year apit pulak yg folow..;)

Shairah Aimi a.k.a Shera
 pic : Tunang
then shera plak..buat masa ni dalam kawan2 shera lah bakal kampung nye jauh ..^^

NurAfidah a.k.a  Pidah
Pic : Tunang
Ni kawan aku yg bagi aku sungguh hebat !! die boleh turun kan berat badan yg sangat ketara . utk pemgetahuan now aku lagi gemOk dari die.ha3. . untung lah pidah dah slim sekarang,hihihi

Nurul Hanisah a.k.a Echa/Niesa
Pic : Tunang 
ni die si Ketot , x sangka diam-diam ketOt berisi..ha3...ni kawan aku yg kini digelar tunangan org kg..hi3..

------------------------------------------------------------------------
TAHNIAH KAT KORANG SEMUA
SEMOGA BAHAGIA SELALU...
MISS U ALL
-----------------------------------------------------------------------

Kata - kata akhir : untuk Pengetahuan kami-kami yang x tersenarai still available lagi termasuk aku..ha3. .  tapi kam-kami semua Not single ok !! ha3...cume belum sampai seru je ..^^

Isnin, 14 November 2011

ape sudah jadi ini kerani punya kenari ?

Ape Dah Jadi ?
Kenapa ada orang tolak kereta aku ni ?
nape muka aku ketika ini macam resah , gelisah & nak nangis ?


huh !! memang PatOt aku Menangis pun . korang tgok buah hati yang aku tanggung selama ini ditenggelami air .  hari-hari abis kan waktu dengan buah hati ni tp bila time die ditenggelami aku rasa mcm die minta-minta tOlOng . help me ! ! help me ayu Omar !! . uh buah hati ku sayang adakah kamu tahu kebimbangan yang melanda diri ku ? dok doa je minta-minta hujan berenti.. kat kepal pikir ni lau engine kOng mati aku !! biji mata dah terbayang $$$$$ mana nak cekau . . . 

Tapi Alhamdulilah berkat pertOlongan My Boss , Gogo & nam yang meredah hujan sampai basah lencun boss aku akhirnye kereta aku die selamat kan walau keadaan ketika itu 50% , kebimbangan ku dah ditahap maximum . . lagi bile tgOk hujan x berenti lagi . . tapi setengah jam selepas ini ALHAMDULILAH sangat-sangat hujan rede , air pun dah kering . . Start kereta je semua Ok...huh lega xterkata . . :)... Balik dgn Selamat . . Tetapi tidak dijangka Moto Ila (mber opis) aku mogOk kat tepi jalan.. Alahai risau2 kan kereta aku moto ila yg mOgOk .  so kami hantar workshop katanya minyak masuk air .macam2 hal n dugaan betOl.. ape pun buat kawan aku ila ni aku harap die tabah & kuat selalu..:) . hope you Thinking Positif always kawan . ^^

Ahad, 13 November 2011

Sayang Ucu dah Besar lah

. .ASSALAMUALAIKUM . .

NUR SAFUHAH SAYANG  UCU ! !
SELAMAT ULANG TAHUN YG KE 1 TAHUN


Last mint preparation : so simple kek , nugget & kentang besamaan Teh O panas..
tapi tetap terbaik ..sedap  Teh O kau kak...ha3 . .


Dak Fuha sayang , awak dah besar sayang . awak dah genap 1 tahun taw . awak semakin membesar, alhamdulilah genap awak 1 tahun awak dah ada gigi , awak dah pandai jalan & awak semakin bijak . 
nakal n semangat yg boleh tahan kadang samapi xterlayan ucu dibuatnya . .hi3. . kan kne marah je ngn ucu padan muke..ha3. . 

Dak Fuha sayang , ucu doakan adik jadi anak yg terbaik ,anak yg dengar kata , anak yg solehah , anak yg kuat n tabah dalam menempuhi ape sahaja masalah . . jangan nakal-nakal sangat !! abis muke lembam jatuh jerk!! benjOl sana-sini . . baru dapat kaki kan...ha3. . ucu Sayang kamu ketat-ketat ..

Buat Pertama kali Potong Kek .suka benO dia..

Chumell tak kami berdua ??
u think ?? ha3

nenek & dak Fuha . .
x geti dok diam fuha ni sian nenek kdang nk dukung pun x larat...ha3 ..

NUR SAFUHAH LOVE YOU SO MUCH !!

Sabtu, 12 November 2011

Pemancing Tegar . .

Assalamualaikum . .

Tegar sangat lah kami . .ha3... waktu-waktu menghabiskan masa cuti . bila abang msg " ayu mancing jom ? " aku ape lagi jomm.... yang penting Joran ada , umpan ada , Joran dah setup kasik baik kerana aku hanya pandai letak umpan kat joran n baling je then tggu ikan makan. :) .betol x kila ? kita datang bawa body je kan....tapi kne buli . . (lambat tinggal)..hahahaha. . .

utk pengetahuan ni abg aku , aku xtahu kenapa bertahun-tahun badan die kurus x gemOk-gemOk..ha3 .aku je semakin hari semakin sihat..xsuke!! .

Destinasi Pertama : laut dekat Tnb Iskandar
aku tak tahu ape nama tmpt die sebenarnya aku main redah je ikOt..
tapi hampeh xde ikan.. tapi ada rupa kan Pemancing Tegar . . ha3


\
Cik lah Yang Tegar .
Aku ermm biasa je .ha3

Destinasi kedua : Tg langsat 
disebabkan destinasi pertama tiada membuahkan hasil kami pindah ke tg langsat dekat-dekat dengan sarang buaya (org kate ni tempat org bcinta tp aku rase xlah ada jgk yg dtg bawa family tp best lah tempat ni)
air pun bersih pastu ada port nk duduk.

\
Tengok best kan ada batu-batu leh duduk sambil memancing dengan selesa..hi3..

tengok dekat pokok utan pun boleh berteduh & berehat setelah gagal memancing ikan...
hampeh punya ayu !! sekOr ikan pun x sangkut . .tapi xpe yg penting gaya..ha3..puiii....memang kelaut lah...

arh cik lah membuah kan hasil !! tahniah . . walau pun rupa mcm ikan bilis tapi usaha kamu buat pertama kali memancing membuahkan hasil...mane tidak nye lagi semangat bile memancing mcm datin...ha3..Untunglah memancing disamping yg tersayang  . . ha3..

REQUEST : Abang !! pasni bawa aku g mancing kat Raket . .nak juga kesana . . Pertimbangkan taw.. nanti kesian aku kempuanan nk kesana..ha3..

Jumaat, 11 November 2011

MengOng Seketika . ha3


Nak tapi tak mampu ! tak mapu !

awak nak meseg ,
nak meseg !!!!
kite nk meseg sebab nk rase yg awak selalu disisi .
awak paham kan ? kite tahu awak buat-buat x paham kan .

awak kite xminta lebih ,
nak minta sedikit perhatian je !!!!
kite nk sedikit perhatian sbb kite rase awak  selalu busy . 
kite paham awak mmg bnyk keje, tapi jiwa kite memberontak wat2 x paham .

Awak !! sekian Harap Maklum . . 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...